"Lupul de pe Wall Street", Jordan Belfort, vine în România pe 18 noiembrie

Jordan Belfort, autorul cărţii autobiografice "Lupul de pe Wall Street", care a stat la baza filmului omonim în regia lui Martin Scorsese şi cu Leonardo DiCaprio în distribuţie, va veni pentru prima dată în România pe 18 noiembrie, la o conferinţă organizată la Bucureşti.

1007 afișări
Imaginea articolului "Lupul de pe Wall Street", Jordan Belfort, vine în România pe 18 noiembrie

Jordan Belfort (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jordan Belfort, în vârstă de 51 de ani, se va afla în premieră în România la invitaţia companiei de training Extreme Training şi va susţine, pe 18 noiembrie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti, o conferinţă în care va dezvălui secretele din spatele succesului său şi metoda sa de vânzări - "Straight Line Persuasion", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În "Lupul de pe Wall Street", Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii '90.

În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de-şi utiliza, în mod etic, toate calităţile care l-au îmbogăţit rapid în anii '90, când câştiga un milion de dolari pe săptămână. Fostul broker este în prezent speaker şi trainer.

Filmul "Lupul de pe Wall Street" este bazat pe bestsellerul cu acelaşi titlu lansat de Jordan Belfort în 1990 şi descrie ascensiunea acestuia în lumea finanţelor, din anii '80 până la anchetarea şi arestarea acestuia.

Personajul interpretat de Leonardo DiCaprio duce o viaţă libertină, iar filmul abundă în scene de sex, violenţă şi consum de droguri.

Pentru rolul lui Jordan Belfort, Leonardo DiCaprio a câştigat, în ianuarie, un Glob de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un musical sau film de comedie" şi a fost nominalizat la premiul Oscar.

De asemenea, Jonah Hill, interpretul lui Donnie Azoff, cel mai apropiat colaborator al lui Belfort, a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Acestor categorii li se adaugă nominalizările pe care "Lupul de pe Wall Street" le-a primit la Oscarul pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun scenariu original.

De asemenea, filmul a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia lui Martin Scorsese, cu încasări de peste 389,6 de milioane de dolari la nivel global.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici