"Madagascar 2" - în cinematografele româneşti, din 28 noiembrie (Video)

Filmul de animaţie "Madagascar 2", continuarea comediei lansate în 2005, revine cu aventurile pinguinilor care, în urma unui plan trăsnit, încearca să se întoarcă în New York la bordul unui avion prăbuşit, informează Ro Image 2000.

99 afișări
Imaginea articolului "Madagascar 2" - în cinematografele româneşti, din 28 noiembrie (Video)

"Madagascar 2" - în cinematografele româneşti, din 28 noiembrie (Video)

Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 28 noiembrie.

Alex (Ben Stiller), Melman (David Schwimmer), Gloria (Jada Pinkett Smith), Marty (Chris Rock), King Julien (Sacha Baron Cohen), Maurice (Cedric The Entertainer), pinguinii (Tom Grath, Christopher Knights, Chris Miller) şi cimpanzeii (Conrad Vernon) se află la mare depărtare, pe coastele îndepărtate ale Madagascarului. Cuprinşi de dorul de casă, newyorkezii au pus la cale un plan trăsnit ca să poată reuşi. Cu precizia unor militari, pinguinii au reparat o rablă de avion care se prăbuşise în zonă. Numai că, odată ce şi-a luat zborul, mândreţea de aparat Air Penguin a reuşit să zboare doar atât cât să ducă echipajul până în inima Africii, în câmpiile sălbătice. Acolo, animăluţele care văzuseră lumina zilei în grădina zoologică civilizată din New York, au dat ochii pentru prima dată cu membrii propriei specii.

Filmul este regizat de Eric Darnell şi Tom Grath, care care au creat şi prima parte a francizei "Madagascar" (2005), o producţie care a avut încasări de peste 500.000.000 dolari. Scenariul aparţine lui Etan Cohen, Eric Darnell şi Tom McGrath.

Ben Stiller a mai jucat în "Furtuna tropicală" (2008), "O noapte la muzeu" (2007), "Cât durează o căsnicie" (2007), "Doi cuscri de coşmar" (2004), "Invidie" (2004), "Poliţişti fără maniere"(2004). În 2009, Stiller urmează să apară alături de Reese Whiterspoon în "Untitled Project", în regia lui de Cameron Crowe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici