Mădălina Manole a avut trei tentative de sinucidere

Audierile procurorilor în dosarul morţii Mădălinei Manole arată că artista a avut cel puţin trei tentative de sinucidere. Astfel, în afară de episodul din 17 iunie - când cântăreaţa a fost spitalizată din cauza faptului că a luat mai multe pastile de ibuprofen si paracetamol - au mai existat încă două momente negre.

577 afișări
Imaginea articolului Mădălina Manole a avut trei tentative de sinucidere

Mădălina Manole a avut trei tentative de sinucidere (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

În urmă cu o lună şi jumătate, Mădălina Manole i-a spus soţului şi încă unei cunoştinţe că a băut o substanţă toxică pentru că nu mai vroia să traiască. Un alt moment s-a consumat în urmă cu trei săptămâni, când artista i-a arătat soţului nişte puncţii venoase, spunându-i că a încercat să-şi bage aer în vene cu o seringă.

Ancheta a mai evidenţiat faptul că Mădălina Manole s-a interesat despre cea mai sigură cale de a muri şi a descoperit că aceasta este de a înghiţi substanţe toxice.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul că artista este cea care a descoperit pe internet sursa procurării Furadanului, şi nu Berta Slav, fan şi cunoştinţă apropiată a Mădălinei Manole. O dovadă în acest sens este un mesaj tip SMS pe care artista l-a trimis Bertei Slav pe data de 12 iulie în care îi spunea să îi facă rost de Furadan şi îi indica de unde îl putea lua. De asemenea, există şi un SMS de răspuns al Bertei Slav, care a respectat instrucţiunile Mădălinei Manole şi i-a adus Furadanul.

Citeşte mai multe despre tentativele de sinucidere ale Mădălinei Manole pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici