Mădălina Manole îşi exersa mesajul de adio în oglindă. Ce spun psihologii despre gestul artistei

Mădălinei Manole îi plăcea să se filmeze, spun apropiaţii ei. S-a mai filmat şi în oglindă, continuă ei şi, dacă astăzi ar mai trăi, filmarea din luna mai ar trece drept un joc al unui om care îşi testează camera de luat vederi. Însă acum a deveni încă o piesă în puzzle-ul de neînţeles al morţii artistei, potrivit cotidianului Gândul.

248 afișări
Imaginea articolului Mădălina Manole îşi exersa mesajul de adio în oglindă. Ce spun psihologii despre gestul artistei

Mădălina Manole îşi exersa mesajul de adio în oglindă. Ce spun psihologii despre gestul artistei

Bogdan Nemeş, membru al Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului (ARPS), consideră că filmul făcut de Mădălina este echivalentul unei scrisori de adio. "În literatura de specialitate se vorbeşte despre biletul de adio, dar suntem în secolul 21, mijloacele tehnice au evoluat şi este firesc să apară filmări, sms-uri", apreciază el.

Citeşte mai multe despre sinuciderea Mădălinei Manole pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici