Mădălina Manole s-a filmat singură în oglindă. Vezi aici înregistrarea video

O înregistrare video cu Mădălina Manole, care datează de la sfârşitul lunii mai, în care cântăreaţa pare să îşi ia "la revedere", a fost prezentată, vineri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV.

1538 afișări
Imaginea articolului Mădălina Manole s-a filmat singură în oglindă. Vezi aici înregistrarea video

Mădălina Manole s-a filmat singură în oglindă. Vezi aici înregistrarea video (Imagine: Captură video)

Înregistrarea video a fost descoperită întâmplător de soţul cântăreţei, Petru Mircea, în camera de filmat a familiei. Cătălin Măruţă, moderatorul emisiunii "Happy Hour", a precizat că înregistrarea video datează din luna mai.

Mădălina Manole s-a filmat singură, în oglindă, făcând cu mâna, fără a spune nimic.

"Am fost aproape 20 de ani împreună, aproape zi de zi. Am fost prin toată lumea împreună. (...) Îmi pare rău că s-a ajuns să existe două tabere. Nu ar trebui să se facă atâta circ. (...) Era un om extraordinar. Nu mi-a dat niciodată de înţeles că se gândea la asemenea lucruri", a spus Maria Dragomiroiu, prietena cântăreţei, la "Happy Hour".

"Cauza care a dus la hotărârea ei au fost neînţelegerile din familia ei. (...) Pe aceşti oameni nu i-a interesat omul Mădălina Manole, ci artistul Mădălina Manole", a spus şi impresarul cântăreţei, Bebe Mihu, care este şi soţul Mariei Dragomiroiu.

"Au greşit că nu au înţeles-o. (...) Ea a avut nişte probleme de suflet pe care nimeni nu le-a înţeles", a subliniat şi Dragomiroiu.

După ce a fost prezentată înregistrarea, Maria Dragomiroiu a precizat că a văzut spaimă şi disperare în ochii Mădălinei Manole. "Am văzut spaima din privirea ei. (...) N-am mai văzut aşa privire în viaţa mea: una de disperare, dar extrem de convingătoare. Ea a fost foarte hotărâtă să facă lucrul ăsta", a spus Dragomiroiu.

De asemenea, Maria Dragomiroiu a mai spus că Mădălinei Manole îi plăcea foarte mult meseria sa şi că îi păsa mult de imaginea sa. "Îi plăcea enorm meseria şi o făcea cu mare pasiune. (...) Mădălinei îi păsa foarte mult de imaginea ei şi voia să fie totul perfect", a spus cântăreaţa.

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precizând că nu a falsificat-o, dar şi jurnalul acesteia, care a fost dezbătut în ediţia de joi a emisiunii.

Petru Mircea a prezentat conţinutul integral al scrisorii lăsate de Mădălina Manole.

"Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!", scria Mădălina Manole în scrisoare.

De asemenea, artista îşi mai dorea ca soţul ei, Petru Mircea, să aibă grijă de copilul lor şi să rămână bani pentru el. "Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi ... pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela....", îşi încheie artista scrisoarea.

Totodată, în scrisoare, artista scrie: "Nu mă judecaţi şi nu vă judecaţi, dragii mei părinţi şi dragul meu frate. Vă implor. De dragul copilului meu şi al lui Mihăiţă (copilul fratelui Mădălinei Manole, n.r.)".

Petru Mircea a respins acuzaţiile socrilor săi potrivit cărora ar fi falsificat scrisoarea.

De asemenea, Petru Mircea a declarat în emisiunea de miercuri a emisiunii "Happy Hour" că Mădălina Manole s-a filmat cu puţin timp înainte de moarte.

Cătălin Măruţă a prezentat în emisiunea "Happy Hour" de joi prima captură de pe înregistrarea video cu mesajul de adio al Mădălinei Manole. Artista s-a filmat în oglindă trimiţând un ultim mesaj înainte de a-şi lua viaţa, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici