Madonna a lansat single-ul "I F....d Up", dedicat căsniciei cu Guy Ritchie - VIDEO

Madonna a postat pe pagina sa de Facebook single-ul "I F....d Up" de pe cel mai nou album al său, "MDNA", care va fi lansat pe 26 martie. La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.

395 afișări
Imaginea articolului Madonna a lansat single-ul "I F....d Up", dedicat căsniciei cu Guy Ritchie - VIDEO

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am dat-o în bară, am greşit. Nimeni nu ştie asta mai bine decât mine", scrie aceasta în primul vers. "Îmi pare rău, nu mi-e teamă să spun asta. Aş vrea ca lucrurile să fi fost altfel, dar nu se mai poate".

Acesta continuă, în aceeaşi melodie: "Într-un fel, am distrus visul perfect. Am crezut că suntem indestructibili. Niciodată nu mi-am imaginat că am putea fi despărţiţi".

Albumul va fi lansat oficial pe 26 martie, dar artista a lansat deja single-urile "Girl Gone Wild" şi "Give Me All Your Luvin", informează hollywoodreporter.com.

De asemenea, Madonna a făcut publice şi datele turneului său, care începe în Israel, pe 29 mai, şi se încheie în Australia, la începutul anului 2013.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici