Madonna a obţinut permisiunea de a-şi muta copiii în Statele Unite

Madonna, care a divorţat de Guy Ritchie în noiembrie 2008, a obţinut permisiunea tribunalului de a-i muta în Statele Unite pe cei doi fii ai ei şi ai regizorului britanic, informează thesun.co.uk.

213 afișări
Imaginea articolului Madonna a obţinut permisiunea de a-şi muta copiii în Statele Unite

Madonna a obţinut permisiunea de a-şi muta copiii în Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma acestei decizii, Rocco şi David, fiii Madonnei şi ai fostului soţ al acesteia, regizorul britanic Guy Ritchie, vor putea să locuiască împreună cu sora lor, Lourdes, la New York.

Surse apropiate susţin că Madonna a primit din partea tribunalului permisiunea temporară de a-şi muta cei doi fii din Marea Britanie în Statele Unite. Aceleaşi surse indică faptul că această decizie va deveni în scurt timp una permanentă.

Un apropiat al starului a declarat pentru cotidianul The Sun: "Totul se va rezolva definitiv în următoarele săptămâni".

"Totul decurge bine, într-un mod amiabil, până acum. Facem progrese", a declarat aceeaşi sursă.

Purtătorul de cuvânt al Madonnei a refuzat să comenteze planurile de după divorţ ale celebrei cântăreţe americane.

Madonna şi Ritchie au împreună doi fii, Rocco, în vârstă de opt ani, şi David, în vârstă de trei ani, adoptat din Malawi. Madonna mai are o fiică, Lourdes, născută în 1996, în urma relaţiei avute cu instructorul de fitness Carlos Leon.

Madonna şi Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2008, la aproape opt ani după căsătoria lor, celebrată la castelul Skibo, din Scoţia.

Citeşte şi:

Madonna şi Guy Ritchie divorţează

Madonna şi Guy Ritchie, oficial divorţaţi

Madonna a plătit aproape 60 de milioane de euro pentru a scăpa de Ritchie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici