Madonna colaborează cu Pharrell Williams

Pharrell Williams, starul grupului The Neptunes, a confirmat ca va colabora din nou cu Madonna în 2011, dar a refuzat să dea detalii despre proiectele lor comune, informează contactmusic.com.

19 afișări
Imaginea articolului Madonna colaborează cu Pharrell Williams

Madonna colaborează cu Pharrell Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams are deja mai multe planuri pentru 2011, dar nu a dat detalii despre colaborarea sa cu Madonna.

"Am avut multă treabă. Am trecut de la proiect la proiect. Acum lucrez la muzică pentru Neptunes. Avem nişte proiecte şi cu Madonna", a declarat artistul.

El a mai mărturisit că adoră să colaboreze cu alţi artişti, deoarece învaţă lucruri noi de la aceştia.

"Învăţ ceva de fiecare dată. Mereu încerc să preiau ceva şi să învăţ ceva nou despre cum să fac muzică bună, despre cum să fac muzica aceea şi mai bună", a mai spus Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici