Madonna este oficial mama baiatului din Malawi

Un tribunal din Malawi i-a acordat, miercuri, Madonnei şi soţului său, regizorul britanic Guy Ritchie, tutela permanentă asupra unui băieţel orfan din această ţară din Africa, David Banda, potrivit avocatului starului american.

10 afișări
Imaginea articolului Madonna este oficial mama baiatului din Malawi

Madonna este oficial mama baiatului din Malawi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Tribunalul primise deja un document ce conţinea recomandările Ministerului pentru Condiţia femeilor şi a copiilor în favoarea tutelei permanente.

Documentul citat indică faptul că Madonna şi soţul său, regizorul britanic Guy Ritchie, au dovedit că au satisfăcut nevoile esenţiale ale copilului, adică "dragoste, un mediu sigur, atenţie, protecţie şi susţinere materială şi afectivă".

Semnat de un oficial din cadrul ministerului, documentul precizează că David, în vârstă de doi ani şi jumătate, fiul unui ţăran sărac, Yohane Banda, are o relaţie armonioasă cu cuplul şi cu ceilalţi membri ai familiei şi că dezvoltarea sa este excelentă.

Angajaţi de la serviciile sociale din Malawi au vizitat deja locuinţa cuplului pentru a stabili dacă Madonna şi Ritchie sunt părinţi acceptabili.

Dreptul de tutelă temporară asupra copilului a expirat în aprilie.

Madonna nu a avut acces la audieri. Cântăreaţa va fi chemată doar să semneze actul de adopţie.

Procesul de adopţie a fost marcat de controverse, pentru că tatăl lui, Yohane, încă mai trăieşte. Organizaţiile pentru protecţia copilului din Malawi au fost de părere că Madonna ar fi trebuit să adopte un copil orfan de ambii părinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici