Madonna îşi duce copiii la Auschwitz - GALERIE FOTO

Madonna intenţionează să îi ducă pe cei patru copii ai săi în vizită la Auschwitz, pentru ca aceştia "să înţeleagă cât sunt de norocoşi", informează femalefirst.co.uk.

1220 afișări
Imaginea articolului Madonna îşi duce copiii la Auschwitz - GALERIE FOTO

Madonna va vizita lagărele de concentrare de la Auschwitz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Celebra cântăreaţă americană consideră că o vizită a renumitelor lagăre de concentrare va reprezenta o experienţă de viaţă marcantă pentru copiii ei - Lourdes, Rocco, Mercy şi David.

Madonna, în prezent în vârstă de 50 de ani, o credincioasă practicantă a Kabbalei, un cult religios inspirat din iudaism, urmează să efectueze această vizită la sfârşitul lunii august, când turneul ei mondial "Sticky and Sweet" va ajunge în Polonia.

Potrivit unor surse, cântăreaţa americană le-a cerut angajaţilor săi să pună la punct toate detaliile pentru această vizită.

Un apropiat al artistei a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mirror: "Nu va fi o vizită plăcută, dar este o experienţă de viaţă marcantă, pe care Madonna, din cauza puternicelor ei convingeri religioase, nu doreşte să o rateze. Vrea să se asigure că şi copiii ei vor înţelege cât sunt de norocoşi şi să înveţe din greşelile trecutului".

Auschwitz a fost cel mai mare lagăr de concentrare construit de Hitler după invadarea Poloniei de către trupele naziste în 1941. Se estimează că până la trei milioane de evrei şi de persoane din alte minorităţi etnice au murit în acest lagăr.

Madonna urmează să îi ducă pe copii să vadă şi celebrul Zid al Plângerii din Ierusalim. "Zidul Plângerii este un loc sacru pentru orice persoană care are legătură cu religia iudaică şi ea îşi doreşte ca şi copiii ei să îl vadă", a declarat o sursă.

Această vizită va avea loc în luna septembrie, după ultimul concert din turneul mondial al Madonnei, pe care artista americană îl va susţine în Israel, la Tel Aviv.

Început pe 23 august 2008, turneul mondial "Sticky and Sweet" promovează cel mai recent album al Madonnei, intitulat "Hard Candy", care a fost întâmpinat cu păreri diferite de critici.

Madonna va concerta şi în România, pe 26 august, în Parcul Izvor din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici