Madonna şi Guy Ritchie divorţează

Cântăreaţa americană Madonna divorţează de regizorul britanic Guy Ritchie, potrivit unui anunţ făcut, miercuri, de purtătorul de cuvânt al artistei, care pune capăt mai multor luni de speculaţii făcute de presa internaţională.

48 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie divorţează

Madonna şi Guy Ritchie divorţează (Imagine: Mediafax/AFP)

Presa din toată lumea a speculat, în ultimele luni, în privinţa despărţirii artistei de regizorul britanic Guy Ritchie.

Presa britanică indica, în urmă cu mai multe luni, că un anunţ formal al divorţului dintre Guy Ritchie şi Madonna este planificat pentru noiembrie, după ce cântăreaţa va încheia turneul său mondial.

În aceeaşi perioadă, cotidianul The Times of London informa că Madonna a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney în procesul de divorţ de Heather Mills, pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie. Regizorul britanic ar fi reprezentat, la rândul lui, de firma de avocatură Mayfair, Forsters. Cele două firme de avocatură au refuzat, însă, să comenteze informaţiile.

Însă, Madonna a făcut atunci o declaraţie prin intermediul agentului ei de publicitate, Liz Rosenberg, care a spus: " Nu există niciun plan de divorţ".

Miercuri, însă, purtătorul de cuvânt al Madonnei, a transmis o declaraţie, cosemnată de purtătorul de cuvânt al lui Guy Ritchie, prin care se specifică faptul că cei doi artişti vor divorţa.

Vedetele, care s-au îndrăgostit unul de celălalt şi s-au căsătorit în 2000, la un castel din Scoţia, provin din lumi diferite, ea, o vedetă fost copil sălbatic transformat în divă, el - un gentlemant englez, regizor de filme cu gangsteri şi cu o pasiune pentru viaţa la ţară.

Madonna s-a plâns că deseori Ritchie o tratează cu indiferenţă în public, bea prea mult alcool şi petrece prea puţin timp cu ea şi cu cei trei copii ai lor, David Banda, copilul adoptat din Malawi, în vârstă de trei ani, Lourdes, fiica artistei cu dansatorul Carlos Leon, în vârstă de 11 ani, şi Rocco, fiul lor, în vârstă de şapte ani.

Se pare că cei doi au conflicte din nenumărate motive, printre care se numără pasiunea Madonnei pentru cultul Kabbalah şi decizia controversată a acesteia de a adopta, în 2006, băieţelul din Malawi. Mai recent, cântăreaţa ar fi fost obligată de Guy să renunţe la adoptarea unei fetiţe orfane din India. În plus, în 2006, Madonna a fost asociată cu producătorul muzical Stuart Price, iar în 2008, presa a scris despre o posibilă relaţie a acesteia cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici