Madonna şi Guy Ritchie se înţeleg mai bine după divorţ

Relaţia dintre Madonna şi fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, pare să fie mai strânsă după divorţ decât în ultimii ani de căsnicie, motiv pentru care cineastul şi-a cumpărat o casă la mai puţin de 200 de metri de reşedinţa din Londra a cântăreţei, informează thesun.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie se înţeleg mai bine după divorţ

Madonna şi Guy Ritchie se înţeleg mai bine după divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul britanic a plătit câteva milioane de euro pentru această vilă cu trei etaje, declarând că doreşte să fie mai aproape de fiii săi, atunci când Madonna îi aduce în vizită în Marea Britanie.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 50 de ani, a declarat că este foarte fericită să îl aibă pe Guy Ritchie "cât mai aproape posibil", pentru binele celor doi fii pe care-i au împreună, Rocco şi David, în vârstă de şase, respectiv trei ani.

O sursă a declarat pentru presa britanică: "Madonna şi Guy se înţeleg mult mai bine acum decât se înţelegeau în ultimii ani".

Aceeaşi sursă a adăugat că Guy Ritchie a fost "puternic ca o stâncă" atunci când Madonna a avut nevoie de consolare, după ce cererea de adopţie a micuţei Mercy James i-a fost respinsă de tribunalul din Malawi.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici