Madonna şi Guy Ritchie sunt în prag de divorţ

Cântăreaţa americană Madonna a angajat-o pe avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney în procesul de divorţ de Heather Mills pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie, potrivit presei britanice, informează accesshollywood.com.

43 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie sunt în prag de divorţ

Madonna şi Guy Ritchie sunt în prag de divorţ (Imagine: Mediafax/AFP)

Madonna a apelat la Fiona Shackleton pentru a discuta despre o posibilă încheiere a căsătoriei sale cu Guy Ritchie, care a durat şapte ani, potrivit cotidianului The Times of London.

Starul pop a abordat-o pe Shackleton după ce, iniţial, a discutat cu o altă firmă de avocatură.

Purtătorul de cuvânt al Madonnei a indicat că nu doreşte, pentru moment, să facă niciun comentariu.

Guy Ritchie este reprezentat la rândul lui de firma de avocatură Mayfair, Forsters.

Madonna are o avere estimată la aproximativ 590 de milioane de dolari, iar cuplul nu a încheiat un acord prenupţial, potrivit The Times.

Contactat de Access Hollywood, un purtător de cuvânt al lui Shackleton a declarat: "Politica firmei noastre ne împiedică să vorbim cu presa".

Firma de avocatură care îl reprezintă pe Ritchie a declarat: "Nu avem instrucţiuni cu privire la acest subiect".

Vestea despre o despărţire a cuplului nu este, însă, o surpriză pentru cei care au urmărit turbulenta căsnicie a celor doi artişti. Vedetele, care s-au îndrăgostit unul de celălalt şi s-au căsătorit în 2000, la un castel din Scoţia, provin din lumi diferite, ea, o vedetă fost copil sălbatic transformat în divă, el - un gentlemant englez, regizor de filme cu gangsteri şi cu o pasiune pentru viaţa la ţară.

Madonna s-a plâns că deseori Ritchie o tratează cu indiferenţă în public, bea prea mult alcool şi petrece prea puţin timp cu ea şi cu cei trei copii ai lor, David Banda, copilul adoptat din Malawi, în vârstă de doi ani, Lourdes, fiica artistei cu dansatorul Carlos Leon, în vârstă de 11 ani, şi Rocco, fiul lor, în vârstă de şapte ani.

Se pare că cei doi au conflicte din nenumărate motive, printre care se numără pasiunea Madonnei pentru cultul Kabbalah şi decizia controversată a acesteia de a adopta, în 2006, băieţelul din Malawi. Mai recent, cântăreaţa ar fi fost obligată de Guy să renunţe la adoptarea unei fetiţe orfane din India. În plus, în 2006, Madonna a fost asociată cu producătorul muzical Stuart Price.

Ritchie şi Madonna au negat însă, de fiecare dată, speculaţiile privind eventualele probleme din mariajul lor.

În acelaşi timp, cântăreaţa a recunoscut în timpul unei emisiuni la MTV că "s-a căsătorit din motive greşite". "Soţul meu nu s-a dovedit a fi persoana pe care mi-am imaginat-o... am vrut să pun capăt la tot", a spus Madonna.

Prietenii cuplului spun că cei doi locuiesc separat de la începutul anului şi chiar şi-au împărţit locuinţa de la Londra în două pentru a se evita unul pe celălalt.

În martie, însă, purtătorul de cuvânt al Madonnei a emis un comunicat în care spunea că "doar pentru că Madonna şi Guy Ritchie nu şi-au exprimat afecţiunea în public în ultima vreme nu înseamnă că mariajul lor este pe butuci. Sunt bucuros să confirm că dna şi dl Ritchie au o căsătorie fericită".

Publicaţia The Mail informa în mai că cei doi au hotărât să se despartă civilizat. În acest sens, se pare că Madonna plănuieşte să se mute la New York cu copiii, unde se va stabili pentru următorii 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici