Madonna, şocată de tragedia din Marsilia

Madonna este şocată de accidentul petrecut la Marsilia (Franţa), joi, când doi oameni au murit după ce scena pe care diva urma să susţină un concert s-a prăbuşit în timpul construcţiei, informează un comunicat al Emagic.

18 afișări
Imaginea articolului Madonna, şocată de tragedia din Marsilia

Madonna, şocată de tragedia din Marsilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La aflarea ştirii, Madonna se afla în Udine, Italia, unde tocmai terminase proba de sunet pentru concertul de pe Stadio Friuli. "Sunt şocată de primirea unor asemenea veşti tragice. Gândurile mele se îndreaptă către cei răniţi şi către familiile acestora, către toate persoanele afectate de aceste veşti cutremurătoare", a declarat artista.

Reprezentanţii Emagic, organizatorii concertului Madonnei din România, îşi exprimă regretele profunde faţă de tragicul accident, gândurile lor îndreptându-se către familiile şi prietenii celor afectaţi de accident.

Madonna va concerta pe 26 august la Bucureşti, în Parcul Izvor. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, concertul face parte din "Sticky & Sweet Tour", turneul de promovare al celui de-al unsprezecelea album al artistei, "Hard Candy".

Bilanţul accidentului de la Marsilia este de doi morţi şi opt răniţi, alte 36 de persoane suferind răni uşoare.

Scena, care era în curs de amenajare pentru concertul Madonnei, s-a prăbuşit, joi, la puţin timp după ora locală 17.00 (18.00 ora României). Ea a antrenat în cădere zece muncitori şi tehnicieni care lucrau în vederea concertului Madonnei, prevăzut iniţial pentru duminică, dar care a fost anulat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici