Madonna va asista la Carnavalul de la Rio

Starul muzicii pop Madonna a confirmat că va asista la defilările celebrului Carnaval de la Rio, la mijlocul lunii februarie, a anunţat, luni, biroul de presă al guvernatorului statului Rio de Janeiro (Brazilia).

12 afișări
Imaginea articolului Madonna va asista la Carnavalul de la Rio

Madonna va asista la Carnavalul de la Rio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna, în vârstă de 51 de ani, a acceptat invitaţia guvernatorului Serge Cabral de a asista la cele două zile de defilări, din loja oficială de pe Sambodrom, un bulevard lung de circa 900 de metri flancat de tribune, situat în centrul oraşului, unde vor defila cele 12 şcoli de samba principale din Rio de Janeiro.

Defilările celor 12 şcoli principale de samba vor avea loc pe 14 şi 15 februarie. În 2009, şcoala Salgueiro a câştigat pentru a noua oară această competiţie.

Aceasta va fi cea de-a treia vizită pe care Madonna o face în Brazilia, unde va fi însoţită de cei patru copii - David, Lourdes, Mercy şi Rocco.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici