Madonna va discuta cu fanii ei de Sfântul Valentin pe o reţea de socializare gay

Cântăreaţa Madonna va discuta cu fanii ei, de Sfântul Valentin, pe Grindr, o aplicaţie pentru telefoanele inteligente care funcţionează ca o reţea de socializare pentru homosexuali, informează site-ul revistei New Musical Express.

173 afișări
Imaginea articolului Madonna va discuta cu fanii ei de Sfântul Valentin pe o reţea de socializare gay

Madonna va discuta cu fanii ei de Sfântul Valentin pe o reţea de socializare gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană va discuta cu cinci dintre admiratorii ei din lumea întreagă prin intermediul acestei reţele de socializare pentru homosexuali, cu mai puţin de o lună înainte de lansarea noului ei album, intitulat "Rebel Heart". Cei cinci fani ai cântăreţei care vor avea şansa de a sta de vorbă cu artista lor preferată vor fi selecţionaţi în urma unui concurs a cărui tematică este Ziua Îndrăgostiţilor (Sfântul Valentin).

Regulamentul concursului poate fi consultat pe internet la adresa grindr.com/RebelHeartSweepstakes.

Grindr este o aplicaţie pentru telefoanele inteligente, disponibilă pentru sistemele de operare iOS (Apple), Blackberry OS şi Android, care se adresează bărbaţilor gay. Aplicaţia conţine un program de chat şi permite schimbul de fotografii între utilizatori, afişând în acelaşi timp distanţa geografică dintre aceştia.

Madonna se foloseşte în ultima vreme tot mai mult de reţelele de socializare pentru a-şi promova single-urile şi albumele. La începutul acestei luni, cântăreaţa americană a devenit primul artist de calibru care şi-a lansat un videoclip muzical prin intermediul aplicaţiei Snapchat, renumită pentru faptul că mesajele şi fotografiile publicate pe aceasta se autodistrug la câteva secunde după ce sunt văzute de utilizatori. Astfel, videoclipul piesei "Living For Love", în care Madonna joacă rolul unui matador, fiind înconjurată de o trupă de dansatori care poartă coarne de taur, a fost lansat pe noua funcţie Discover a aplicaţiei Snapchat, pe 5 februarie.

Cântecul "Living For Love" va fi inclus pe noul album de studio al Madonnei, intitulat "Rebel Heart", care va fi lansat pe 9 martie.

Pe 25 decembrie, 14 piese despre care se presupune că urmau să fie incluse pe noul disc al Madonnei au fost publicate ilegal pe internet, după ce alte şase versiuni nefinalizate ale unor piese noi înregistrate de Madonna în 2014 au ajuns la rândul lor pe internet.

De atunci, presa americană a anunţat că poliţia din Israel a arestat un bărbat în vârstă de 39 de ani, care este bănuit că a accesat în mod fraudulos computerul Madonnei şi a publicat pe internet toate piesele de pe acel material discografic. Arestarea s-a produs după o anchetă de o lună iniţiată de Lahav 433 - echivalentul israelian al FBI - în colaborare cu o firmă de detectivi privaţi.

Madonna va cânta la ediţia din acest an a galei Brit Awards, care va avea loc pe 25 februarie. Cântăreaţa americană şi-a confirmat participarea la acest eveniment prin intermediul unor mesaje publicate pe reţeaua de socializare Instagram.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost "MDNA" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici