Madonna va susţine un recital în pauza galei Super Bowl 2012

Madonna a confirmat speculaţiile apărute în ultimele săptămâni în presa americană anunţând că s-a asociat cu prestigioasa companie canadiană Cirque Du Soleil pentru a susţine un recital în pauza finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012.

168 afișări
Imaginea articolului Madonna va susţine un recital în pauza galei Super Bowl 2012

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană va călca astfel pe urmele altor muzicieni celebri, precum Tom Petty, Paul McCartney, The Who şi Bruce Springsteen, care au susţinut concerte în pauza Super Bowl, informează contactmusic.com.

Purtătorii de cuvânt ai Madonnei au confirmat această informaţie şi au dezvăluit faptul că artista americană va colabora pentru acest show special cu un grup de acrobaţi din compania canadiană Cirque du Soleil.

"Suntem bucuroşi să confirmăm faptul că Madonna va susţine un recital în pauza finalei Bridgestone Super Bowl, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis, duminică, 5 februarie 2012. Madonna s-a asociat pentru acest concert cu o echipă de creaţie de la Cirque du Soleil, coordonată de Jamie King, şi cu artiştii multimedia de la compania Moment Factory, pentru a realiza un show extraordinar, care va fi televizat în lumea întreagă", au declarat purtătorii de cuvânt ai cântăreţei americane.

Madonna acceptase şi în 2000 să cânte în pauza finalei Super Bowl, însă a fost nevoită în cele din urmă să renunţe la acel recital, din cauza programului ei prea încărcat.

Posibilitatea de a cânta în pauza Super Bowl este considerată o şansă imensă pentru artiştii invitaţi, datorită uriaşei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani. În 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite au vizionat recitalul susţinut de trupa britanică The Who în pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Prince şi The Rolling Stones au concertat cu ocazia acestui eveniment în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici