Madonna visează la Cannes

Madonna speră să poată prezenta la Festivalul de la Cannes documentarul produs de ea, "I Am Because We are", turnat în Malawi, potrivit propriilor declaraţii din timpul unei conferinţe de presă organizate, miercuri, la Berlinală, unde a fost proiectat primul său lungmetraj.

1 afișare
Imaginea articolului Madonna visează la Cannes

Madonna visează la Cannes

"Am terminat recent de produs un documentar despre Malawi. Va fi proiectat la Festivalurile de la Cannes (14 - 25 mai) şi Tribeca, dar nu are încă distribuitor", a spus starul în timpul acestei conferinţe de presă.

Filmul prezintă dificultăţile copiilor săraci din Malawi, o ţară în care Madonna are mai multe proiecte umanitare, din 2006, şi de unde vrea să adopte un băieţel împreună cu soţul său, regizorul britanic Guy Richie.

Madonna a debutat ca regizor miercuri, la cea de-a 58-a ediţie a Festivalului de la Berlin, cu "Filth and Wisdom", un film şocant, la fel ca şi imaginea sa, un amestec de muzică, sex, căutare a spiritualităţii şi a bogăţiei, care, deşi a fost aşteptat cu mare interes, nu a avut parte decât de o primire călduţă.

Referitor la acest film, Madonna a spus că s-a inspirat din propria sa viaţă. "Una dintre temele filmului este lupta pentru supravieţuire şi, dacă privesc în urmă, la începuturile carierei mele, mi-amintesc de momentele acestea pline de conflicte ca şi cum a fost ieri", a spus Madonna. "În urmă cu 30 de ani, fericirea însemna pentru mine să am cu ce mă hrăni, un acoperiş deasupra capului, să supravieţuiesc în New York şi să-mi fac auzită vocea", a spus cântăreaţa, care a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă.

"Am crescut visând să fiu dansatoare şi antrenându-mă ani la rând şi a trebuit să înfrunt o realitate dură după ce am venit în New York. Mi-am da seama că mii de alte fete voiau să facă acelaşi lucru şi că nu eram cu nimic mai specială", a spus Madonna, adăugând, cu privirea spre pământ: "nu am făcut strip-tease. Însă am făcut alte lucruri".

Proiectat în afara competiţiei, în secţiunea Panorama, "Filth and wisdom" este un film marcat de figura centrală a cântăreţului ucrainean Eugene Hutz, care joacă şi cântă alături de trupa sa de gypsy punk din viaţa reală, Gogol Bordello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici