Măgar paraşutist, în urma unei campanii publicitare în Rusia

Mai mulţi turişti ruşi au fost şocaţi să vadă un măgar zburând pe cerul albastru de deasupra Mării Azov, în sudul Rusiei, a precizat, marţi, poliţia.

114 afișări
Imaginea articolului Măgar paraşutist, în urma unei campanii publicitare în Rusia

Măgar paraşutist, în urma unei campanii publicitare în Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul s-a întâmplat săptămâna trecută, animalul, legat de o paraşută dusă de vânt de-a lungul unei plaje din satul Goloubitskaïa, din regiunea Krasnodar, urlând de spaimă atunci când zbura deasupra turiştilor ce stăteau la soare, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusă.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la poliţia regională, Larissa Touchkova, măgarul a ajuns în aer ca urmare a unei campanii publicitare improvizate conduse de mai mulţi antreprenori ruşi pentru a atrage turiştii către plajele lor private.

Această scenă neobişnuită a atras atenţia poliţiei regionale, care a aflat de afacerea cu "măgarul zburător" mai târziu şi a demarat o anchetă.

"Măgarul urla şi copiii plângeau. Nimeni nu a avut ideea să sune la poliţie", a declarat, pentru AFP, Larisa Touchkova.

Oamenii au preferat să-şi scoată aparatele de fotografiat şi să sune la un ziar local. Animalul a fost atât de sus înălţat pe cer încât copiii de pe plajă plângeau şi îşi întrebau părinţii: "De ce a fost legat căţeluşul de paraşută?", relata săptămâna trecută cotidianul Taman, citat de AFP.

Potrivit aceleiaşi surse, măgarul a fost târât la aterizare mai mulţi metri de-a lungul mării, înainte de a ajunge la mal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici