Magic Johnson şi Stevie Wonder, printre participanţii la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Mariah Carey, Jennifer Hudson, Magic Johnson, Smokey Robinson şi John Mayer fac parte dintre celebrităţile care vor participa, marţi, la Los Angeles, la ceremonia funerară publică în memoria lui Michael Jackson, decedat, pe 25 iunie, în urma unui atac de cord, potrivit anunţului familiei Jackson.

139 afișări
Imaginea articolului Magic Johnson şi Stevie Wonder, printre participanţii la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Magic Johnson, printre participanţii la ceremonia în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei declaraţii făcute de familia Jackson, citată de Access Hollywood, la eveniment vor mai participa actriţa Brooke Shields, fosta iubită a lui Michael Jackson, dar şi starul R&B Usher, legendarul Stevie Wonder, Berry Gordy de la Motown şi Kobe Bryant, vedeta echipei Los Angeles Lakers.

Ceremonia publică va avea loc marţi, de la ora 10.00 (ora locală), la Staples Center din Los Angeles. 17.500 de bilete, care au fost distribuite prin tragere la sorţi, vor asigura accesul gratuit al fanilor la eveniment.

La eveniment va mai participa Lionel Richie, finalistul emisiunii concurs "Britain’s Got Talent" Shaheen Jafargholi, Martin Luther King III, Bernice A. King, Andrae Crouch Choir, reverendul Al Sharpton şi pastorul Lucious Smith, prieteni ai familiei Jackson.

Evenimentul ar putea avea o mai mare amploare decât ceremonia funerară a lui Elvis Presley sau a prinţesei Diana, un milion de persoane fiind aşteptate să sosească în Los Angeles pentru a aduce un ultim omagiu regelui muzicii pop, deşi poliţia a făcut apel la limitarea deplasărilor în zonă, pentru a evita haosul.

Şi tot pentru a evita haosul, potrivit accesshollywood.com, fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a declarat, luni, că nu va participa la eveniment, pentru a nu tulbura şi mai mult lucrurile.

Un consilier al Primăriei oraşului Los Angeles, Jan Perry, a declarat iniţial unui post tv local că familia Jackson va organiza o ceremonie funerară privată la cimitirul Forest Lawn, marţi, de la ora locală 8.00. Ulterior, aceasta a spus că nu are alte informaţii decât cele vehiculate în presă. Reprezentanţii familiei nu au făcut încă publice data şi locul înmormântării lui Michael Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici