Mai mulţi actori au devenit criminali în serie, într-un experiment realizat de Paramount Channel

Andreea Vasile, Cristian Popa, Cosmina Stratan, Silva Helena Schmidt şi Alexandru Ion au participat la un exerciţiu de actorie inedit, propus de Paramount Channel, prin care au fost nevoiţi să intre în pielea unor personaje reprezentative pentru trei genuri de film - comedie, crimă şi acţiune.

427 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi actori au devenit criminali în serie, într-un experiment realizat de Paramount Channel

Mai mulţi actori au devenit criminali în serie, într-un experiment realizat de Paramount Channel (Foto: Paramount Channel)

Sub îndrumarea fotografului Adi Marineci, o prezenţă constantă şi solicitată pe platourile de filmare, dar şi la evenimentele cinematografice, cei cinci actori au avut misiunea de a transmite o serie de emoţii şi trăiri complexe asociate unor comedii, filme de acţiune şi horror/ crimă. Întruchipând criminali în serie, detectivi sub acoperire sau personaje aflate în situaţii extreme de spaimă/ fericire, cei cinci tineri au demonstrat că s-ar descurca de minune în orice rol, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti, Andreea Vasile s-a făcut remarcată în teatru, film şi televiziune. Filmografia sa recentă include titluri precum "De ce eu?", regizat de Tudor Giurgiu, şi "Q.E.D", de Andrei Gruzsniczki. În 2016, Andreea Vasile va putea fi văzută în "Fixeur", de Adrian Sitaru.

Cristian Popa este absolvent al Universităţii de Arte "George Enescu" din Iaşi. Este cunoscut publicului român în special pentru rolurile avute în seriale de televiziune precum "În familie" şi "Narcisa sălbatică". În film, a lucrat alături de regizori români precum Radu Jude, Adrian Popovici, Iulia Rugină, Luiza Pârvu şi Andrei Zincă. Cristian Popa joacă şi pe scena Teatrului "Toma Caragiu" din Ploieşti. Radu Afrim, Vlad Massaci, Cristi Juncu sunt câţiva dintre regizorii cu care a colaborat.

Silva Helena Schmidt a absolvit secţia de actorie din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj (2009). A fost actriţă la Teatrul de Nord Satu-Mare şi la Teatrul Naţional Iaşi şi a jucat în spectacole regizate de Mihai Măniuţiu, Claudiu Goga şi Gábor Tompa. În prezent, aceasta joacă la Teatrul Naţional din Bucureşti, în spectacolul "Organic", regizat de Andrei Măjeri. A interpretat un rol episodic în "Las Fierbinţi" şi a colaborat cu regizorul Virgil Nicolăescu pentru videoclipul "Happy".

Alexandru Ion este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti şi este unul dintre fondatorii Festivalului Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria. În prezent, joacă la Teatrul Metropolis, pe scena Godot Café, la Teatrul Act, precum şi la Teatrul Excelsior. În film, a apărut în producţii precum "Portretul luptătorului la tinereţe" (regia Constantin Popescu), "Micul spartan" (regia Dragos Iuga) şi "Chosen" (regia Jasmin Dizdar).

Silva Helena Schmidt şi Alexandru Ion s-au numărat printre cei 10 actori selecţionaţi anul acesta în programul "10 pentru Film", organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Cosmina Stratan este absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti. Pentru interpretarea din "După dealuri", în regia lui Cristian Mungiu, Cosmina Stratan a fost răsplătită cu premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Cannes (2012). Cosmina a fost selecţionată în 2014 în prestigiosul program "Shooting Stars", care oferă o rampă de lansare către o carieră internaţională pentru cei mai buni 10 actori europeni.

Televiziunea de filme şi seriale Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a anului 2014. Paramount Channel face parte din portofoliul companiei Viacom International Media Networks (VIMN).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici