Maia Morgenstern - maica stareţă din "Aniela"

Actriţa Maia Morgenstern s-a alăturat distribuţiei primului serial de epocă românesc, "Aniela", o producţie marca Promance, ce va fi difuzat, din toamnă, Acasă.

239 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern - maica stareţă din "Aniela"

Maia Morgenstern - maica stareţă din "Aniela" (Imagine: Acasa Tv)

Maia Morgenstern - maica stareţă din

Maia Morgenstern a filmat primele secvenţe din serial, alături de Nicoleta Luciu, la Muzeul din Goleşti, de lângă Piteşti. Astfel, Maia Morgenstern, Adela Popescu, Mihai Petre, Dan Condurache, Dana Dembinski şi o echipă de producţie formată din peste 50 de persoane au filmat secvenţe emoţionante pe moşia de la Goleşti, un muzeu ce păstrează perfect atmosfera de la începutul secolului trecut.

"În momentul în care am primit propunerea, în care am auzit că producătorii s-au gândit la mine în mod special, am îngheţat. Era un nou rol religios care ar fi putut isca, din nou, controverse. Aşa că primul sentiment a fost o teamă - aceea că iar voi fi întrebată de ce am acceptat să joc un rol spiritual. Apoi, m-am întâlnit cu regizorul Iura Luncaşu, cu scenarista Simona Macovei, cu producătoarea Ruxandra Ion şi am înţeles, dincolo de o privire superficială, de o etalonare pe care o lipim în fruntea unui personaj", spune Maia.

Maia Morgenstern - maica stareţă din

Legat de rolul pe care îl interpretează, actriţa dezvăluie:"Personajul pe care-l interpretez este purtătoarea şi deţinătoarea marilor secrete ale unei mari familii şi are un fel anume de a şti să ducă pe umeri, fără să mintă, adevărul".

"A fost un moment care m-a emoţionat până la lacrimi. Am înţeles, după ce am filmat prima secvenţă, că Nicoleta a trăit o experienţă emoţională tulburătoare. Când s-a dat stop, am avut în faţă o Nicoleta care tremura de emoţie şi care mi-a mărturisit că era tulburată să joace alături de mine. A fost înduioşător să simţi că, alături de tine, colegul tău de secvenţă parcurge o experienţă reală şi profundă. Nu-ţi rămâne decât să te înclini", a declarat Maia în legătură cu experienţa filmărilor alături de Nicoleta Luciu.

Maia Morgenstern - maica stareţă din

La filmare, Nicoleta Luciu a fost foarte emoţionată. "Sincer nu ştiu cum exprim ce am simţit. Când am auzit că o să joc alături de doamna Maia Morgenstern m-am temut că nu o să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. Pe tot parcursul secvenţei am fost foarte emoţionată, dar am mascat, pentru că am vrut ca totul să iasă perfect. Este o onoare imensă să ai şansa, măcar o dată-n viaţă, să joci lângă Maia Morgenstern", spune Nicoleta.

Imagini cu Nicoleta Luciu şi Maia Morgenstern de la Goleşti vor fi difuzate marţi, de la ora 22.00, în cadrul emisiunii "Poveştiri de noapte", la Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici