Majoritatea australienilor îşi doresc să facă sex în avion

Majoritatea australienilor îşi doresc să aibă sau au avut deja parte de o experienţă sexuală în timpul unei călătorii cu avionul, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o companie de turism.

2 afișări
Imaginea articolului Majoritatea australienilor îşi doresc să facă sex în avion

Majoritatea australienilor îşi doresc să facă sex în avion

Din cele 1.100 de oameni care au participat la sondajul realizat de totaltravel.com, un site de turism, 60% au declarat că aparţin sau doresc să aparţină exclusivistului "mile-high club", un grup care reuneşte persoanele care au făcut sex în avion, printre care se numără şi actorul Ralph Fiennes.

Acesta a avut o experienţă sexuală cu o stewardesă, care lucra pentru compania aeriană australiană Qantas, în toaleta avionului cu care zbura din Australia în India. Stewardesa, care a povestit acest lucru unui tabloid britanic, a fost ulterior concediată.

"Ralph Fiennes este magnific, iar alchimia dintre noi a fost incredibilă. Este cel mai bun amant pe care l-am avut", a declarat femeia pentru Sunday Mirror.

42% dintre participanţii la sondaj au declarat că nu apreciază perspectiva unui act sexual în toaleta strâmtă a unui avion, în timp ce 12% au recunoscut că au avut deja o astfel de experienţă.

"Pasagerii sunt în mod vizibil în căutarea unor tipuri de divertisment mai stimulatoare decât vizionarea unui film în timpul zborului", a declarat Paul Fisher, director de marketing al totaltravel.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici