Making of-ul noului clip al lui Dan Bălan, "Chica Bomb", în exclusivitate pe mediapromusic.ro

Making of-ul noului clip al lui Dan Bălan, "Chica Bomb", care a fost realizat de cunoscutul Hype Williams, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de videoclipuri din SUA, va fi difuzat, miercuri, în exclusivitate pe mediapromusic.ro, informează casa de discuri.

207 afișări
Imaginea articolului Making of-ul noului clip al lui Dan Bălan, "Chica Bomb", în exclusivitate pe mediapromusic.ro

Making of-ul noului clip al lui Dan Bălan, "Chica Bomb", în exclusivitate pe mediapromusic.ro (Imagine: Mediafax Foto)

Provocator şi sexy, videoclipul celui mai nou single Dan Balan, "Chica Bomb", atrage atenţia prin senzualitate şi erotism încă de la prima vizionare, însă unii nu ştiu că întreg conceptul videoclipului îi aparţine cântăreţului.

"M-am gândit să fie un clip foarte sexy, dar în sens clasic, frumos, nimic vulgar. Videoclipul a ieşit exact aşa cum mi-am dorit, conform cu conceptul dorit de mine: să fie patru fete senzuale, să cânte sincron pe vocea feminină din piesă, ţinutele să le sublinieze feminitatea etc. Mi-am dorit un videoclip care să susţină piesa, care este dansantă şi foarte sexy", a declarat Dan Bălan.

Imaginile exclusive de pe platourile de filmare ale videoclipului Chica Bomb vor putea fi urmărite pe www.mediapromusic.ro, miercuri, începând cu ora 11.00.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici