Mama care alăptează copilul de patru ani. Coperta revistei "Time" care a creat vâlvă

Revista "Time" şi-a prezentat coperta pentru ediţia care va apărea în 14 mai, poza fiind una care a stârnit agitaţie pe internet. Principalul articol se numeşte "Eşti mamă îndeajuns" şi imaginea cu care vine este a unei femei ce îşi alăptează copilul de patru ani.

3056 afișări
Imaginea articolului Mama care alăptează copilul de patru ani. Coperta revistei "Time" care a creat vâlvă

Mama care alăptează copilul de patru ani. Coperta revistei "Time" care a creat vâlvă

Femeia se numeşte Lynne Grumet, are 26 de ani şi susţine cauza "ataşarea părintească", informează New York Post.

Ea, îmbrăcată într-o pereche de jeansi şi o bluză fără mâneci, stă în picioare, la fel ca şi fiul său care se foloseşte şi de un scaun, când îl alăptează pe acesta.

Printre altele, "ataşare părintească" include alăptatul până la o vârstă mult mai mare decât cea recomandată de experţi, adică şase luni, un an. De asemenea, cauza susţine dreptul părinţilor de a dormi cu copiii în acelaşi pat.

Actriţa Mayim Bialik,  Amy Farrah Fowler din The Big Bang Theory, este una dintre susţinătoarele acestei cauze.

În interiorul articolului se regăsesc alte exemple, cu poze, de mame care îşi hrănesc copiii până la vârste mult mai mari decât cele normal.

Până acum, articolul a stârnit controverse din cauza mamelor care aleg să-şi alăpteze copiii până la aceste vârste, dar şi critici aduse revistei pentru că încearcă să creeze imagini senzaţionale. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici