Mama lui Michael Jackson nu va contesta testamentul lăsat de fiul ei

Mama lui Michael Jackson, Katherine, nu va contesta testamentul lăsat de fiul ei, care a murit pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, a declarat, luni, avocatul acesteia, citat de accesshollywood.com.

163 afișări
Imaginea articolului Mama lui Michael Jackson nu va contesta testamentul lăsat de fiul ei

Mama lui Michael Jackson nu va contesta testamentul lăsat de fiul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În ciuda unor informaţii false apărute în presă, nici Katherine Jackson, nici avocaţii săi nu vor contesta acel testament", a declarat Londell McMillan, avocatul mamei artistului, pentru NBC News.

"Ea nu a luat nici decizia să conteste numirea acelor executori desemnaţi prin testament, nici să ceară numirea unui executor suplimentar. Prioritatea ei rămâne îngrijirea celor trei copii ai fiului ei", a spus avocatul.

Din 29 iunie, Katherine Jackson deţine custodia provizorie a copiilor lui Michael Jackson - Prince Michael I, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani.

Totodată, Michael Jackson a desemnat-o prin testament pe mama lui drept tutore al copiilor săi, însă tribunalul nu a luat o decizie finală în această privinţă.

Testamentul lui Michael Jackson, redactat în 2002, îi numeşte pe avocatul John Branca şi pe producătorul John McClain drept coexecutori.

În ultimele zile, în presa americană au apărut mai multe informaţii potrivit cărora Katherine Jackson intenţionează să atace în justiţie calitatea de executori testamentari a celor doi.

În noua lui declaraţie, avocatul Londell McMillan a precizat că el şi clienta lui vor continua să colaboreze cu cei doi executori testamentari, la care s-a referit cu calificativul "provizorii".

"Comunicăm cu administratorii provizorii ai averii fiului ei", a declarat McMillan. "Pentru păstrarea opţiunilor ei legale, am depus la tribunal o declaraţie, vineri, în care se stipulează că orice posibilă obiecţie pe care doamna Jackson ar putea să o aibă, în viitor, referitoare la numirea executorilor testamentari, aceasta nu va reprezenta o atacare în justiţie a testamentului în sine. Este o cerere justă şi ea are acest drept prin lege", a spus acesta.

O audiere pentru numirea tutorelui celor trei copii ai lui Michael Jackson, programată luni, a fost anulată, potrivit avocatului familiei cântăreţului.

Decizia de a anula audierea care ar fi trebuit să aibă loc luni a venit după o conversaţie telefonică între avocaţii lui Katherine Jackson şi ai lui Debbie Rowe, mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson.

Identitatea mamei surogat a celui de-al treilea copil al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson II, nu este cunoscută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici