Mama lui Michael Jackson obţine custodia temporară a copiilor starului pop

Mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, a obţinut custodia temporară a celor trei copii ai starului pop, a anunţat luni Curtea Superioară din Los Angeles.

61 afișări
Imaginea articolului Mama lui Michael Jackson obţine custodia temporară a copiilor starului pop

Mama lui Michael Jackson obţine custodia temporară a copiilor starului pop (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Familia lui Michael Jackson a lansat anterior o procedură oficială pentru a obţine custodia celor trei copii ai vedetei pop decedate joi, anunţase luni Curtea Superioară din Los Angeles.

Curtea a primit luni o cerere, în numele lui Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, pentru a obţine custodia lui Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (şapte ani).

Michael Jackson a avut cei doi copii mai mari cu cea de-a doua soţie a sa, infirmiera Deborah Rowe. Cel de-al treilea este născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.

Audierea a fost fixată pentru dimineaţa zilei de 3 august.

Duminică, avocatul familiei Jackson, Londell McMillan, anunţase că familia urma să ceară custodia copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici