Manichiura în nuanţe de roşu, cea mai căutată pentru petrecerea de Revelion

Nuanţele de roşu au fost printre cele mai căutate de femei atunci când au apelat la specialişti pentru a avea unghii de gală la petrecerea de Revelion, roşul fiind o culoare puternică la care, unele dintre ele, au accesorizat sclipiciul.

364 afișări
Imaginea articolului Manichiura în nuanţe de roşu, cea mai căutată pentru petrecerea de Revelion

Manichiura în nuanţe de roşu, cea mai căutată pentru petrecerea de Revelion (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Unghii îngrijite, de cele mai multe ori în nuanţe de roşu, dar şi cu sclipici şi pictate cu motive de sărbătoare – acestea au fost cerinţele doamnelor care au apelat la saloanele de manichiură.

„În această perioadă a sărbătorilor, clientele mi-au cerut să le fac manichiura semipermanentă în nuanţe de roşu. De la roşu corai până la roşu închis, accesorizate cu puţin slipici de bun gust, fără să epateze, roşul fiind suficient de puternic şi de elegant. Am avut şi cliente care au vrut să aibă pe unghii motive de sărbătoare: cupe de şampanie, fulgi de nea, artificii. Dar, preponderent, mi s-a cerut roşul care rămâne culoarea femeii puternice, a femeii elegante, dichisite”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ioana, una dintre manichiuristele din Sibiu care, în perioada sărbătorilor a lucrat aproape non stop pentru a-şi putea satisface toate clientele.

Una dintre clientele sale, Clara, a spus că a ales o combinaţie de roşu cu alb şi slipici, pentru că roşul simplu i s-a părut mult prea elegant, aşa că a vrut „să se joace”.

„Eu nu sunt genul de femeie foarte elegantă, dar pentru Revelion am vrut altceva. Am ales o combinaţie de alb cu roşu, apoi am vrut să mă joc cu puţin sclipici, pentru că nu fac asta în restul anului. Sunt mulţumită de rezultat. Chiar îmi place”, a mărturisit Clara.

Doamnele din Sibiu care nu şi-au făcut programare din timp pentru manichiură au şanse foarte mici să mai găsească un loc liber. Cele mai multe cliente întâlnite în saloanele de manichiură din Sibiu spun că şi-au făcut programare cu o lună înainte pentru a fi sigure că în noaptea de Revelion vor avea unghiile perfecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici