Arnold Schwarzenegger îi va lua locul lui Donald Trump în show-ul "Apprentice"

Actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, îi va lua locul lui Donald Trump în cadrul show-ului "The New Celebrity Apprentice", difuzat pe postul NBC, din 2 ianuarie. Starul a declarat că speră la un rating mai bun pentru emisiunea-concurs, informează Reuters.

3207 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger îi va lua locul lui Donald Trump în show-ul "Apprentice"

Arnold Schwarzenegger îi va lua locul lui Donald Trump în show-ul "Apprentice" (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Arnold Schwarzenegger, starul din "Terminator" şi fost guvernator al statului California, promite că va da o notă de umor show-ului "The New Celebrity Apprentice", care se va lansa începând cu data de 2 ianuarie pe NBC, cu o nouă pleiadă de staruri care vor primi provocările legate de domeniul afacerilor.

Schwarzenegger, în vârstă de 69 de ani, a spus că a cerut producătorilor să mute reality show-ul din New York în California, pentru ca emisiunea să-i reflecte personalitatea.

"Chiar dacă emisiunea arăta foarte dramatic, chiar teribil, când vedeai sala de consiliu din New York, era într-o notă uşor întunecată. Vreau să fac show-ul dintr-o perspectivă mai luminoasă. Sunt o persoană foarte optimistă şi am simţul umorului," a declarat Schwarzenegger reporterilor înainte de premiera show-ului de televiziune. "Vreau să-mi joc cartea şi să-mi arăt personalitatea. Trump a făcut o treabă excelentă jucându-şi cartea", a afirmat Arnold.

Perioada de 11 ani în care Trump a fost gazda show-ului "The Apprentice" şi a emisiunii "Celebrity Apprentice" l-a catapultat de la imaginea de om de afaceri din New York la un nume popular în rândul americanilor. Mai mult de 20 de milioane de americani erau telespectatori regulaţi în primii ani ai show-ului. Numărul de telespectatori a înregistrat o scădere la aproximativ şase milioane, în 2015.

"Eu sunt noua gazdă. Sper să fiu potrivit în contextul realizărilor lui Donald Trump şi să continuu să-l prezint drept un spectacol de proporţii şi succes...Vreau să am un rating un pic mai mare decât a înregistrat Trump", a glumit actorul.

Printre consilierii de afaceri din cadrul noii emisiuni se numără miliardarul Warren Buffett, precum şi fostul CEO al Microsoft Steve Ballmer şi fostul supermodel Tyra Banks.

Printre cei 16 concurenţi se numără cântăreţul Boy George, solistul de la Motley Crue Vince Neil, boxerul Laila Ali, şi starul din "Jersey Shore" Nicole "Snooki" Polizzi.

Trump a folosit în cadrul show-ului "The Apprentice" faimosul slogan "Eşti concediat!,", dar, spune Schwarzenegger, telespectatorii trebuie să aştepte să vadă ce tagline va alege el. "Eşti terminat? Hasta la vista baby? (actorul face referire la replici celebre din "Terminator", filmul care l-a consacrat - n.r.) Există multe, multe replici pe care le putem folosi. E avantajul unei cariere îndelungate în cinematografie", a adăugat actorul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici