Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu nou-născutul pe o reţea de socializare

Pink şi soţul său, motociclistul profesionist Carey Hart, au devenit părinţi pentru a două oară, cei doi având împreună o fetiţă de cinci ani, Willow Sage, cântăreaţa anunţând vestea pe Instagram, printr-o fotografie în care fanii l-au văzut pe nou-născutul pe nume Jameson Moon.

1654 afișări
Imaginea articolului Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu nou-născutul pe o reţea de socializare

Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu nou-născutul pe o reţea de socializare (Imagine: Hepta / Mediafax ARhiva Foto)

Cântăreaţa Pink, în vârstă de 37 de ani, a anunţat vestea pe Instagram, printr-o fotografie în care fanii l-au văzut pe nou-născutul pe nume Jameson Moon Hart. Vedeta a anunţat că fiul său şi al motociclistului profesionist Carey Hart s-a născut pe 26 decembrie.

Pink a anunţat vestea că va deveni mamă pentru fani printr-o postare pe Instagram, pe 12 noiembrie, cu o fotografie în care se putea observa stadiul avansat al sarcinii. În fotografia postată la momentul respectiv, Willow Sage, fiica de cinci a cuplului îşi îmbrăţişează mama. "Surpriză!," a scris Pink alături de imagine.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani, care a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimele luni, a vorbit frecvent cu entuziasm despre viaţa sa ca mamă, insistând că a avea o " familie de succes" a fost "prioritatea sa numărul unu şi ţelul" său în viaţă, potrivit contactmusic.com.

"Iubesc să fiu mamă", a declarat Pink pentru emisiunea matinală din SUA Good Morning America în luna mai. Vedeta a afirmat că i-ar plăcea să-şi mărească familia, dar a glumit: "Vreau să spun că Carey Hart este un soţ extraordinar şi un tată excepţional, dar este ca un al doilea copil!"

Pink a recunoscut că ei şi lui Carey le este greu să îşi facă timp unul pentru celălalt, pentru momente de intimitate: "Mereu adoarme după ce o duce la culcare pe Willow", a dezvăluit Pink în emisiunea lui Ellen DeGeneres. "Noaptea trecută i-am zis: 'Ai de gând să rămâi treaz diseară?' Şi el mi-a răspuns: 'Mi-ar plăcea'. I-am spus la rândul meu: 'Nu ştiu exact ce înseamnă asta. Să aprind nişte lumânări şi să deschid o sticlă cu vin şi să dăm drumul la o emisiune? Vom avea parte de ceva aici? Sau vei adormi din nou?'"

Carey, 41 de ani, a sfârşit prin a adormi din nou, dar Pink l-a iertat: "E un tată incredibil," a spus aceasta. "Din cauza asta cade de oboseală".

Cuplu va sărbători 11 ani de căsnicie în ianuarie 2017, dar relaţia celor două vedete nu a fost lipsită de probleme în trecut. Pink şi Carey s-au despărţit pentru scurt timp în 2008, înainte de a-şi reconsolida relaţia şi de a deveni părinţii lui Willow, în 2011.

Pink (pe numele real Alecia Beth Moore), care s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci de tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, "The Truth About Love", în septembrie 2012.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

 

 

Jameson Moon Hart 12.26.16

A photo posted by P!NK (@pink) on

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici