Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară

Cântăreţul Marc Anthony s-a căsătorit cu logodnica sa, modelul venezuelean Shannon De Lima, în cadrul unei ceremonii discrete, care a fost organizată marţi, în reşedinţa pe care artistul o deţine în Republica Dominicană.

614 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 46 de ani, al cărui divorţ de Jennifer Lopez a fost finalizat în acest an, în luna iunie, după despărţirea din 2011 a cuplului, s-a căsătorit cu Shannon De Lima în faţa unui număr restrâns de rude şi prieteni apropiaţi, informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse, cei doi miri au schimbat jurăminte de credinţă în cadrul unei ceremonii romantice, organizată la Casa de Campo, reşedinţa de lux pe care Marc Anthony o deţine în Republica Dominicană.

Marc Anthony a cerut-o în căsătorie pe Shannon De Lima, în vârstă de 26 de ani, cu care are o relaţie din 2012, în luna martie, la doar o lună după ce se despărţise de fosta lui iubită Chloe Green.

Cântăreţul a fost căsătorit şapte ani cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme. Anterior, artistul a fost căsătorit cu Dayanara Torres, o fostă Miss Universe, vreme de patru ani, până în 2004.

El are doi fii cu Dyanara Torres - Cristian, în vârstă de 13 ani, şi Ryan, în vârstă de 11 ani - şi doi copii adulţi, Ariana şi Chase Muniz, cu fosta lui iubită Debbie Rosado.

Shannon De Lima are la rândul ei un fiu în vârstă de şapte ani, Daniel, dintr-o relaţie anterioară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici