Maria Dinulescu încheie filmările la videoclipul "Peace" a lui Depeche Mode

Actriţa Maria Dinulescu încheie luni filmările la videoclipul piesei "Peace" - cel de-al doilea single de pe cel mai recent album al trupei Depeche Mode, "Sounds of the Universe" -, în care deţine un rol.

416 afișări
Imaginea articolului Maria Dinulescu încheie filmările la videoclipul "Peace" a lui Depeche Mode

Maria Dinulescu încheie filmările la videoclipul "Peace" a lui Depeche Mode (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Actriţa a confirmat pentru MEDIAFAX că joacă în videoclipul trupei britanice Depeche Mode, dar a adăugat că, potrivit termenilor contractului pe care l-a semnat, nu poate da detalii despre clip, inclusiv despre locul unde acesta este turnat.

Niciunul dintre membrii trupei Depeche Mode nu a participat la filmări.

Videoclipul "Peace" va fi lansat oficial pe 15 iunie. Martin Gore a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că "Peace" este unul dintre cântecele sale preferate. Această piesă, ca şi "Little Soul", un alt cântec de pe albumul "Sounds of the Universe", "au o reală dimensiune spirituală", potrivit lui Gore, care este autorul majorităţii hiturilor Depeche Mode.

Trupa Depeche Mode, care pe 16 mai avea programat un concert la Bucureşti, în cadrul "Tour of the Universe", a luat o pauză de turneu, anulând 9 concerte, din cauză că solistul, Dave Gahan, este bolnav. Acesta a fost spitalizat de urgenţă, pe 12 mai, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită, informaţie confirmată ulterior de reprezentanţii formaţiei.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 29 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici