Mariah Carey a lansat o nouă versiune a lui „All I Want for Christmas is You”, cu 50 de vedete. VIDEO

Hit-ul „All I Want for Christmas is You” împlineşte anul acesta 25 de ani, iar de la aniversarea unui asemenea succes nu puteau lipsi cele mai în vogă celebrităţi ale momentului, relatează TMZ.

1024 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey a lansat o nouă versiune a lui „All I Want for Christmas is You”, cu 50 de vedete. VIDEO

Sursa: Profimediaimages

Mariah Carey a lansat un nou videoclip al binecunoscutului „imn” de Crăciun, iar printre cei invitaţi să apară în videoclip se numără şi Kim Kardashian West, James Corden, Ariana Grande, Floyd Mayweather, Chance The Rapper, Katy Perry, Snoop Dogg and Tyler Perry, asta doar pentru a menţiona câteva dintre numele răsunătoare. În total, în videoclip apar peste 50 de vedete internaţionale, a relatat TMZ.

 

 

Campania a fost lansată cu câteva săptămâni în urmă, Carey având scopul de a ajunge în clasamentul Billboard Hot 100. Celebra artistă a reuşit săptămâna trecută să ajungă în top. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici