Mariah Carey a transformat o aripă a locuinţei sale într-o cameră luxoasă pentru copii

Mariah Carey şi soţul său, Nick Cannon, au transformat o întreagă aripă a locuinţei lor din Beverly Hills, Los Angeles, într-o cameră luxoasă pentru gemenii cu care cântăreaţa este însărcinată, informează contactmusic.com.

86 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey a transformat o aripă a locuinţei sale într-o cameră luxoasă pentru copii

Mariah Carey a transformat o aripă a locuinţei sale într-o cameră luxoasă pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi au decis că nicio cheltuială nu este prea mare pentru copii lor.

Mariah şi Nick au transformat o întreagă aripă a locuinţei lor din Beverly Hills într-o cameră luxoasă pentru copii. Mariah a vrut ca această cameră să aibă decoraţiuni din aur de 18 carate, pereţi ornaţi cu fildeş, mobilă fină şi o garderobă prin care să se poată plimba, plină cu haine de copii semnate de designeri celebri.

"Camera are un sistem audio foarte performant, iar cei doi copii vor avea fiecare iPod-uri cu diamante şi televizoare care coboară din pereţi", a declarat o sursă apropiată celor doi.

Printre obiectele achiziţionate de cei doi se numără pătuţuri în valoare de 4.400 de dolari bucata, o masă de înfăşat în valoare de 2.800 de dolari, două scaune de legănat în valoare de 2.270 de dolari şi o canapea care are un preţ de 1 milion de dolari.

"Este o canapea din catifea roşie, cu aur şi onix de 24 de carate, folosită de Michael Jackson în show-urile sale, în valoare de a 1 milion de dolari", a mai spus sursa.

Mariah Carey şi Nick Cannon au dezvăluit recent că vor avea un băiat şi o fată, care urmează să se nască în aprilie.

Cei doi au evitat până în ultima clipă să anunţe sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Mariah Carey în urmă cu doi ani.

Mariah Carey (născută pe 27 martie 1969 sau 1970 - sursele diferă) şi Nick Cannon, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici