Mariah Carey este însărcinată în patru luni

Cântăreaţa americană Mariah Carey este însărcinată în patru luni, informează în exclusivitate site-ul RadarOnline.com, specializat în ştiri despre celebrităţi.

21 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey este însărcinată în patru luni

Mariah Carey este însărcinată în patru luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atât cântăreaţa, cât şi soţul ei, Nick Cannon, sunt extrem de bucuroşi, însă au hotărât să nu vorbească deocamdată în public despre sarcina artistei.

În viaţa privată, însă, lucrurile se petrec diferit, potrivit unei surse, care a declarat pentru RadarOline.com că Nick Cannon vorbeşte cu prietenii apropiaţi despre sarcina soţiei sale.

Cu toate acestea, luni, Nick Cannon a infirmat în public, încă o dată, zvonurile referitoare la sarcina soţiei sale. "Am mai spus-o în trecut şi o voi mai spune şi în viitor: atunci când soţia mea va avea chef să vorbească despre un anumit subiect, veţi afla acele lucruri direct de la ea", a declarat Nick Cannon într-o emisiune radiofonică.

"Mariah a făcut eforturi mari pentru a rămâne însărcinată", a declarat o sursă pentru RadarOnline.com, care a adăugat cu această ocazie că artista nu intenţionează să îşi anunţe sarcina în viitorul apropiat. Aceeaşi sursă a precizat că Mariah Carey ar fi însărcinată în patru luni.

La sfârşitul săptămânii trecute, cântăreaţa a concertat în Brazilia, iar aspectul ei fizic a alimentat zvonurile despre sarcina cântăreţei. După concert, artista a scris pe contul ei de pe platforma de microblogging Twitter: "Serios, îmi place să fiu aici, oamenii sunt frumoşi atât la exterior, cât şi în interior. În seara aceasta mi-a fost greu să cânt, din anumite motive personale, însă ei m-au ajutat să trec cu bine peste aceste momente".

În ultimele săptămâni, în presa internaţională au apărut numeroase informaţii despre o posibilă sarcină a cântăreţei, care s-a îngrăşat foarte mult. Artista nu a confirmat însă aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici