Mariah Carey îşi va lansa propriul brand de şampanie, numit "Angel Champagne"

Mariah Carey îşi va lansa propriul brand de şampanie, numit "Angel Champagne", potrivit unui anunţ făcut de cântăreaţă pe pagina sa de pe platforma de socializare Twitter, informează site-ul accesshollywood.com.

19 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey îşi va lansa propriul brand de şampanie, numit "Angel Champagne"

Mariah Carey îşi va lansa propriul brand de şampanie, numit "Angel Champagne" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La începutul lui ianuarie, cântăreaţa Mariah Carey a avut nevoie de ajutorul soţului ei, Nick Cannon, în timpul galei People's Choice, după ce rochia pe care o purta s-a desfăcut în partea din spate, iar bustul ei era în pericol de a rămâne descoperit.

Cu câteva zile înainte de acest incident, Mariah Carey a fost implicată într-un altul, puternic mediatizat de presa americană. Prezentă la Palm Springs, în timpul Festivalului de Film din localitate, diva americană a trebuit să susţină un mic discurs de mulţumire după ce a primit un premiu, însă nu a reuşit să rostească decât o mică frază confuză, la sfârşitul căreia a mărturisit că era beată.

Vorbind despre acest incident, cântăreaţa a declarat: "Băusem puţină şampanie înainte. Oamenii cred că sunt o divă pentru că am 300 de angajaţi care mă urmează peste tot".

"Nu mi-am dat seama că şampania a fost pusă pe masă ca să NU o bem", a mai scris artista pe Twitter, glumind pe seama aceluiaşi incident.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body".

Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici