Mariah Carey şi Nick Cannon, daţi în judecată de fosta bonă a copiilor lor

Mariah Carey şi fostul său soţ, Nick Cannon, au fost daţi în judecată de fosta bonă a celor doi copii ai lor, care îi acuză că ar fi obligat-o să muncească o sută de ore pe săptămână, fără să fie plătită pentru orele suplimentare, informează dailymail.co.uk.

499 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi Nick Cannon, daţi în judecată de fosta bonă a copiilor lor

Mariah Carey şi Nick Cannon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simonette Da Costa, fosta bonă a gemenilor Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, ai fostului cuplu Mariah Carey şi Nick Cannon, a deschis un proces la Tribunalul Federal din Manhattan, New York, în care îi acuză pe cei doi că nu ar fi plătit-o pentru orele suplimentare lucrate.

Da Costa susţine că trebuia să aibă grijă de cei doi copii în fiecare zi, pe toată durata întregii zile, de foarte multe ori neputând să doarmă, să mănânce sau să ia o pauză.

Bona a lucrat pentru cuplul Carey-Cannon din octombrie 2013 până în ianuarie 2014 şi susţine că a fost concediată după ce a fost certată de Mariah Carey pentru că ar fi "arătat prea multă afecţiune pentru copii". Potrivit documentelor depuse în instanţă, dădaca ar fi primit între 6.000 şi 7.200 de dolari pe lună, dar nu ar fi primit niciun ban pentru orele suplimentare.

Femeia cere în instanţă plata unor drepturi neachitate şi despăgubiri, dar sumele nu sunt cunoscute, potrivit tmz.com.

Mariah Carey a declarat în urmă cu un an că este nevoită să aibă o dădacă, dar că nu ezită să le concedieze dacă fiii săi devin mai ataşaţi de bonă decât de ea.

"Din păcate, trebuie să am bone, dar sunt foarte obsedată de control. Le concediez imediat", a spus Carey şi a pocnit din degete. "Urăsc să le concediez, dar sunt nevoită să fac asta dacă ele încearcă să devină mai importante decât mine în mintea copiilor", a mai spus cântăreaţa.

Nick Cannon a declarat în luna aprilie 2014 că înţelege reacţiile lui Carey.

"E ceva cu femeile şi copiii lor. Ştii, în momentul în care un copil alege să meargă la dădacă şi nu la mama sa, da, am o problemă cu asta", a spus Cannon într-un interviu acordat lui Howard Stern.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi Nick Cannon au anunţat, în luna august a anului trecut, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon, în vârstă de 34 de ani, a depus actele de divorţ în mod oficial pe 12 decembrie. Cei doi s-au căsătorit în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici