Mariah Carey, spitalizată la New York, din cauza unei forme severe de gripă

Cântăreaţa americană Mariah Carey a fost spitalizată, miercuri, într-o clinică din New York, din cauza unei forme severe de gripă, informează contactmusic.com.

485 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, spitalizată la New York, din cauza unei forme severe de gripă

Mariah Carey, spitalizată la New York, din cauza unei forme severe de gripă (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Din cauza gripei, celebra artistă americană a suferit un episod sever de deshidratare şi a fost transportată cu o ambulanţă la un spital din New York.

Mariah Carey, în vârstă de 45 de ani, a participat, marţi seară, în cartierul newyorkez Soho, la lansarea Pier 1 Christmas Pop Up Storybook, o librărie temporară, deschisă doar pe perioada sărbătorilor de iarnă. Deşi începuse să resimtă efectele gripei pe care o contractase cu zi înainte, artista "a fost o profesionistă desăvârşită", potrivit presei americane, şi s-a achitat de obligaţiile sale contractuale. Însă, în dimineaţa următoare, potrivit TMZ.com, Mariah Carey a devenit atât de deshidratată, încât asistenta ei a telefonat la numărul de urgenţe şi a solicitat o ambulanţă.

"S-a îmbolnăvit cu o zi înainte, dar a participat la evenimentul din seara trecută şi s-a achitat cât a putut de bine de obligaţii", a declarat pentru revista People agentul de presă al artistei.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a declarat, miercuri după-amiază, că vedeta se simte bine şi se află în convalescenţă: "Se recuperează bine. Va cânta, aşa cum era programat, în acest weekend, la Beacon Theatre. Mulţumeşte tuturor fanilor pentru sprijin şi urările de bine". Artista urmează să fie externată în cursul serii de joi.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au despărţit cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Potrivit presei internaţionale, artista americană are în prezent o relaţie cu miliardarul australian James Packer.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici