"Mariaj de Vegas", lider în box office-ul românesc

"Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" a fost lider, încă de la premieră, în box office-ul românesc din săptămâna 26 mai - 1 iunie, cu încasări de 178.217 lei, potrivit datelor furnizate de Agenţia Champions.

43 afișări
Imaginea articolului "Mariaj de Vegas", lider în box office-ul românesc

"Mariaj de Vegas", lider în box office-ul românesc

"Mariaj de Vegas", în regia lui Tom Vaughan, spune povestea lui Joy (Cameron Diaz) şi a lui Jack (Ashton Kutcher) care, deşi iniţial nu ştiau unul de existenţa celuilalt, se trezesc căsătoriţi într-o dimineaţă, în Vegas. Cei doi descoperă că au câştigat o imensă sumă de bani la jocurile de noroc din Vegas şi trebuie să îşi împartă câştigurile, înainte de a se despărţi.

În săptămâna premierei, filmul a avut un număr de 10.349 de spectatori.

Pe locul al doilea s-a clasat "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Krystal Skull", care a obţinut încasări de 221.427 de lei. La premieră, filmul a fost lider în clasament, cu încasări record de 352.191 de lei - cele mai mari obţinute de la începutul anului de un film la lansare.

În regia lui Steven Spielberg, cu Cate Blanchett şi Harrison Ford în rolurile principale, filmul a avut premiera mondială în mai, la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe locul al treilea în box office s-a aflat o altă premieră, "Scăpaţi-mă de mama/ Smother", cu încasări de 36.552 de lei şi un număr de 2.127 de spectatori.

"Scăpaţi-mă de mama", în regia lui Vince Di Meglio, cu Diane Keaton, Dex Shepard şi Liv Tyler în rolurile principale, spune povestea unui cuplu de tineri care trebuie să facă faţă faptului că mama lui s-a mutat la ei în casă cu toţi cei cinci câini ai săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici