Marilyn MANSON, cum rar îl vezi. Cum a apărut controversatul rocker la braţul iubitei sale - FOTO

Este recunoscut pentru apariţiile sale excentrice din timpul concertelor şi pentru machiajul strident. Rockerul Marilyn Manson nu a ascuns niciodată dorinţa sa de a şoca nu numai prin muzică, dar şi prin atitudine.

8714 afișări
Imaginea articolului Marilyn MANSON, cum rar îl vezi. Cum a apărut controversatul rocker la braţul iubitei sale - FOTO

Marilyn Manson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul nu ratează nicio ocazie de a-i jigni pe paparazzi, el fiind văzut în luna august având scris în zona gurii şi a gâtului textul "F..k you", integral şi cu majuscule.

Însă, în această săptămână, Marilyn Manson era de nerecunoscut la braţul iubitei sale, Lindsay Usich, la sosirea pe aeroporul LAX din Los Angeles.

Vedeta nu avea nicio urmă de machiaj, iar kilogramele în plus acumulate în ultima perioadă îl făceau şi mai greu de identificat.

Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici