Marilyn Manson joacă într-un horror alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood

Cântăreţul Marilyn Manson va juca într-un film horror, intitulat "Splatter Sisters", alături de logodnica lui, actriţa Evan Rachel Wood, informează nme.com.

144 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson joacă într-un horror alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood

Marilyn Manson (Foto) joacă într-un horror alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Splatter Sisters" este prima parte dintr-o franciză de filme horror având ca subiect exploatarea sexuală, inspirată din filmele horror clasice ale anilor '80.

Regizorul David Gordon Green, producătorul celui mai recent film al lui Oliver Stone, "Wall Street: Money Never Sleeps", a prezentat proiectul la Festivalul de Film de la Cannes, potrivit Variety.

"Este un rol pentru care Marilyn Manson s-a născut să îl joace şi, cu Evan Rachel Wood, care aduce o gravitate dramatică, nu am niciun dubiu că acest film va duce genul horror la un nou nivel", a declarat Green.

Controversatul cântăreţ, în vârstă de 41 de ani, s-a logodit cu actriţa Evan Rachel Wood, în ianuarie.

Manson este un cântăreţ controversat, dat fiind apariţiile sale în concerte şi videoclipuri purtând machiaje stridente şi afişând o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

Actriţa de doar 22 de ani, care a jucat în filmele The Wrestler/ Luptătorul" şi "Across the Universe/ Un cântec străbate lumea", şi-a început cariera la sfârşitul anilor '90, jucând în mai multe seriale de televiziune. Debutul într-un rol principal l-a avut în 2002, în filmul "Little Secrets".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici