Marilyn Monroe, pe marile ecrane, în interpretarea actriţelor Naomi Watts şi Michelle Williams

Celebra actriţă Marilyn Monroe, sex simbol al anilor '50, revine pe marile ecrane în interpretarea actriţelor Naomi Watts şi Michelle Williams, în două pelicule biografice regizate de Andrew Dominik şi, respectiv, Simon Curtis, potrivit cinematical.com.

85 afișări
Imaginea articolului Marilyn Monroe, pe marile ecrane, în interpretarea actriţelor Naomi Watts şi Michelle Williams

Marilyn Monroe, pe marile ecrane, în interpretarea actriţelor Naomi Watts şi Michelle Williams

Filmul biografic despre Marilyn Monroe care o are drept protagonistă pe Naomi Watts este o ecranizare a romanului "Blonde", scris de Joyce Carol Oates în 2000. Pelicula va fi regizată de Andrew Dominik, cunoscut pentru pelicula "Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford" (2007), nominalizat la două premii Oscar în 2008.

"Blonde" este o producţie a companiei Wild Bunch, iar filmările vor debuta la începutul anului viitor.

Pe de altă parte, Weinstein Company îşi continuă propriul proiect de film biografic cu Marilyn Monroe, interpretată de această dată de Michelle Williams, care a primit rolul după ce Scarlett Johansson l-ar fi refuzat.

Filmul "My Week With Marilyn", care urmează să fie regizat de Simon Curtis, se va concentra asupra perioadei petrecute de Monroe în Anglia pentru filmările la pelicula "Prinţul şi dansatoarea", alături de Lawrence Olivier, pentru care nu s-a găsit încă un interpret. Iniţial, rolul veteranului actor britanic urma să fie jucat de Ralph Fiennes, care s-a implicat în schimb în ecranizarea piesei lui Shakespeare "Coriolan", astfel că, în prezent echipa caută un actor la Londra.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie internaţională, cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste şi muză pentru numeroşi artişti. Monroe este deţinătoarea a trei premii Globul de Aur. Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici