Marion Cotillard a născut un băieţel

Marion Cotillard a născut, joi, primul ei copil, un băieţel care a primit prenumele Marcel - un omagiu adus boxerului Marcel Cerdan, iubitul cântăreţei Edith Piaf -, a anunţat vineri agentul de presă al actriţei.

490 afișări
Imaginea articolului Marion Cotillard a născut un băieţel

Marion Cotillard a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Marion Cotillard a născut ieri (joi, n.r.) la Paris. Bebeluşul este un băieţel şi se numeşte Marcel. Totul s-a petrecut foarte bine", a precizat agenţia de impresariat artistic Adequat.

Tatăl bebeluşului este actorul şi regizorul francez Guillaume Canet.

Iubitul ei, cineastul francez Guillaume Canet, a fost căsătorit în trecut cu actriţa Diane Kruger.

Prenumele copilului a fost ales ca un omagiu adus boxerului Marcel Cerdan, considerat marea iubire din viaţa cântăreţei Edith Piaf, pe care actriţa Marion Cotillard, în vârstă de 35 de ani, a interpretat-o pe marele ecran.

Punct de plecare în cariera ei internaţională, remarcabila interpretare a actriţei franceze din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutată printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Marion Cotillard s-a aflat pe afişul a două filme cu mare succes de casă în 2010 - "Începutul/ Inception" de Christopher Nolan şi "Les Petits mouchoirs" de Guillaume Canet.

Cel mai recent lungmetraj în care a jucat Marion Cotillard este "Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis, pe 11 mai, ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici