Marion Cotillard, alături de Depp şi Bale într-un film despre înfiinţarea FBI

Franţuzoaica Marion Cotillard, nominalizată la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, ar putea juca alături de starurile hollywoodiene Johnny Depp şi Christian Bale în "Public Enemies", un film despre înfiinţarea agenţiei americane FBI, informează hollywoodreporter.com.

3 afișări
Imaginea articolului Marion Cotillard, alături de Depp şi Bale într-un film despre înfiinţarea FBI

Actriţa Marion Cotillard

Marion Cotillard, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul lui Edith Piaf din "La Vie en Rose", este în negocieri pentru a juca în drama produsă de Universal, "Public Enemies", care va fi regizată de Michael Mann.

Filmul este o comedie dramatică a cărei acţiune se derulează în timpul valului de crime din 1933 - 1934, într-un moment în care guvernul încerca să aresteze criminali deveniţi legendari, precum John Dillilnger, Baby Face Nelson şi Pretty Boy Floyd, creând, în aceste context, primele forţe ale poliţiei federale, FBI.

Potrivit sursei citate, Johnny Depp va juca în acest film rolul lui John Dillinger, considerat cel mai celebru gangster al acelor vremuri, în timp ce Cotillard ar putea juca rolul iubitei lui.

Michael Mann, Ronan Bennett şi Ann Biderman sunt autorii scenariului acestui film produs de Robert De Niro şi partenera sa, Jane Rosenthal.

"Public Enemies" nu este prima peliculă în limba engleză a lui Cotillard. În 2003, ea a interpretat o tânără franţuzoaică în primul său film turnat în SUA, "Peştele cel Mare", de Tim Burton, iar în 2006 a jucat în lungmetrajul "Un an bun”, de Ridley Scott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici