Marion Cotillard este însărcinată

Actriţa franceză Marion Cotillard a anunţat, luni, că este însărcinată cu primul ei copil. Marion Cotillard şi iubitul ei, regizorul Guillaume Canet, vor deveni părinţi pentru prima dată către mijlocul acestui an, a anunţat agentul de presă al actriţei.

43 afișări
Imaginea articolului Marion Cotillard este însărcinată

Marion Cotillard este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marion Cotillard, în vârstă de 35 de ani, a fost recompensată cu premiul Oscar în 2007, pentru rolul din "La Vie en Rose", în care a interpretat-o admirabil pe celebra cântăreaţă Edith Piaf. În 2010, actriţa franceză a apărut pe marile ecrane în thrillerul SF "Începutul/ Inception".

Iubitul ei, cineastul francez Guillaume Canet, a fost căsătorit în trecut cu actriţa Diane Kruger.

Tot luni, tabloidul american Entertainment Weekley a anunţat că actorul american Owen Wilson ca deveni tată. Actorul, în vârstă de 42 de ani, are o relaţie de peste un an cu modelul Jade Duell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici