Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit

După mai bine de doi ani de iubire, Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit, însă au rămas în relaţii foarte bune.

357 afișări
Imaginea articolului Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit

Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit

Confirmarea despărţirii vine în momentul în care Marius Moga nu este în ţară, el aflându-se în Kosovo, unde a susţinut un concert cu trupa Morandi, cu ocazia unui eveniment ce a marcat un an de la proclamarea independenţei provinciei.

"Legătura dintre noi nu va dispărea, chiar dacă nu mai formăm un cuplu. Am rămas importanţi unul în viaţa celuilalt. Despărţirea noastră nu afectează comunicarea şi prietenia construită în timp. Suntem doi oameni care se respectă şi ţin unul la celălalt. Ne vom susţine necondiţionat şi de acum încolo", a spus Marius Moga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici