Mark Owen, membru al Take That, s-a căsătorit cu actriţa Emma Ferguson

Cântăreţul britanic Mark Owen, membru al trupei Take That, s-a căsătorit, duminică, în Scoţia, cu iubita sa, actriţa Emma Ferguson, informează femalefirst.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Mark Owen, membru al Take That, s-a căsătorit cu actriţa Emma Ferguson

Mark Owen, membru al Take That, s-a căsătorit cu actriţa Emma Ferguson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, câteva sute de fani s-au adunat în faţa bisericii din parohia Cawdor, din Scoţia, pentru a asista la căsătoria starului pop, care a sosit la ceremonie însoţit de colegii săi din trupa Take That - Gary Barklow, Howard Donald şi Jason Orange.

De asemenea, cântăreţul Robbie Williams, care a părăsit Take That în 1995, pentru a urma o carieră solo, a sosit în Scoţia, la bordul unui avion particular, pentru a fi prezent la căsătoria fostului său coleg de trupă cu actriţa Emma Ferguson.

Mark Owen şi soţia lui au preferat să organizeze o ceremonie restrânsă, la care au participat doar 50 de invitaţi, printre care s-au aflat şi cei doi copii ai cuplului, Elwood şi Willow Rose. Petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc la Castelul Cawdor, unde, potrivit presei britanice, componenţii trupei Take That au cântat câteva dintre hiturile lor.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, în 2006, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici