Mark Zuckerberg: Angajez o persoană să lucreze pentru mine, doar dacă eu pot să lucrez pentru ea

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook şi unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, a declarat că angajează o persoană să lucreze pentru el doar dacă, la rândul său, el poate să muncească pentru acel om.

536 afișări
Imaginea articolului Mark Zuckerberg: Angajez o persoană să lucreze pentru mine, doar dacă eu pot să lucrez pentru ea

Mark Zuckerberg: Angajez o persoană să lucreze pentru mine, doar dacă eu pot să lucrez pentru ea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mark Zuckerberg a dezvăluit regula care stă la baza angajărilor pe care le face la Facebook, relatează dailymail.co.uk.

Potrivit tabloidului britanic, Mark Zuckerberg, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume şi orice sfat profesional venit de la acesta ar trebui să fie cel mai probabil luat în serios.

Astfel, răspunzând unei întrebări în timpul unui eveniment organizat la Mobile World Congress de la Barcelona, Mark Zuckerberg a sugerat că angajează doar acele persoane care îl ajută să fie un şef mai bun.

"Voi angaja să lucreze direct pentru mine doar pe cineva pentru care pot să lucrez la rândul meu", a spus Mark Zuckerberg. "Este un foarte bun test", a mai spus Zuckerberg.

Potrivit publicaţiei Forbes, Mark Zuckerberg ocupă poziţia a 16-a în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, în acest an, având o avere estimată la 33,4 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,35 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, fapt care înseamnă că aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel mondial foloseşte această platformă măcar o dată pe lună, după cum relata la sfârşitul lunii octombrie 2014 publicaţia The Wall Street Journal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici