Mark Zuckerberg, pentru prima dată singur cu fiica lui pe Facebook - FOTO

Mark Zuckerberg a postat o nouă poză pe Facebook cu fiica sa, Max, de data aceasta fără soţia lui, Priscilla. Poza a fost întâmpinată cu entuziasm de cei care îl urmăresc pe cofondatorul Facebook pe cea mai utilizată reţea de socializare.

1171 afișări
Imaginea articolului Mark Zuckerberg, pentru prima dată singur cu fiica lui pe Facebook - FOTO

Mark Zuckerberg, pentru prima dată singur cu fiica lui pe Facebook - FOTO

Într-o singură oră de la postarea pozei, Mark Zuckerberg primise peste 670.000 de "Like-uri" la poză şi aproape 5.000 de "Share-uri".

Mark Zuckerberg a devenit tată săptămâna trecută, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max.

"Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume", a anunţat atunci Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici