Măruţă, Andra, Busu şi Strunilă îşi petrec Moş Nicolae în familie, oferind daruri - Mediafax

Măruţă, Andra, Busu şi Strunilă îşi petrec Moş Nicolae în familie, oferind daruri

Vedetele Pro TV Cătălin Măruţă, Magda Pălimariu, Paula Chirilă, Florin Busuioc, Cătălin Radu Tănase, Octavian Strunilă şi Pavel Bartoş aşteaptă cu nerăbdare sărbătoarea de Moş Nicolae, de care se vor bucura în familie sau cu prietenii, amintindu-şi de copilărie şi oferind daruri.

170 afişări
Imaginea articolului Măruţă, Andra, Busu şi Strunilă îşi petrec Moş Nicolae în familie, oferind daruri

Măruţă, Andra, Busu şi Strunilă îşi petrec Moş Nicolae în familie, oferind daruri

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la ProTV, împreună cu soţia lui, cântăreaţa Andra, respectă tradiţia deMoş Nicolae şi intenţionează să se întâlnească şi să meargă în oraşcu prietenii, cu acest prilej.

"Am crescut cu ghetele la uşă, de mic copil, în sensul că, defiecare dată, pe 5 decembrie seara, le lustruiam (singura dată dinan când le făceam lună fără să fie nevoie să mă someze maică-meaînainte). Aşa că respect tradiţia, îmi place să fie întotdeauna încasă un aer sărbătoresc de Sfântul Nicolae, chiar dacă nu avemmembri ai familiei foarte apropiaţi cu numele acesta. Anul acesta,cel mai probabil ne întâlnim cu nişte prieteni, fie ieşim în oraş,fie îi chemăm la noi. În linii mari, având în vedere că e luni şilucrez, va fi o zi normală, doar că voi face multe cadourişi bănuiesc că voi şi primi...", a declarat, pentruMEDIAFAX, Cătălin Măruţă.

Întrebat ce îşi doreşte să primească de Moş Nicolae,Cătălin Măruţă spune că vrea "noroc" pentru el şi pentrufamilia lui: "Era să zic, în mod clasic, «sănătate», dar pe urmămi-am amintit de gluma aia veche, că ar fi mai bine să-mi dorescnoroc, fiindcă sănătoşi erau şi ăia de pe Titanic. Îmidoresc, deci, noroc pentru mine şi familia mea, sper să-l merităm.Iar ca daruri propriu-zise, mi-aş dori orice cadou îmi este oferitsincer, din suflet, nu atât protocolar, cât gândit, să mi sepotrivească, să mă emoţioneze, să mă convingă că persoana care mil-a pus în ghetuţe mă cunoaşte bine şi ţine la mine cuadevărat".

Deşi încă nu i s-a născut copilul, Cătălin Măruţă şiAndra vor oferi daruri de Moş Nicolae nepoţilor lor. "Deocamdată,copiii noştri sunt nepoţii (copiii fratelui şi suroriiAndrei), precum şi copiii câtorva prieteni buni. Pentrutoţi avem pregătite cadouri, cele mai diverse surprize, în aşa felîncât să-i reprezinte pe fiecare, să le placă, să se bucure. Leducem jucării, jocuri pentru computer, playstation sau altedevice-uri, hăinuţe, plus un munte de dulciuri", spuneprezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Pe de altă parte, Cătălin Măruţă şi Andra se vor implicaşi în proiecte caritabile. "Şi eu şi Andra ne-am implicatîn fiecare an în asemenea acţiuni. Andra participă frecvent la totfelul de concerte organizate în scop caritabil, cântă pro bono şisprijină material diverse evenimente, la rândul ei. Iar anulacesta, ca şi anul trecut, este implicată activ într-o campaniepentru a ajuta persoanele nevăzătoare. Cu un sms la 874 se pot dona2 euro! Campania se numeşte best foto fest! Anul trecut au fostoperate, din banii strânşi, şase persoane, iar şapte sunt în cursde operare. În România sunt peste 80 de mii de nevăzători!",explică Măruţă.

O altă vedetă Pro TV, Magda Pălimariu, prezentatoare arubricii "Vremea", va sărbători Moş Nicolae împreună cu iubitul ei,Ionuţ - Piticu' din trupa Simplu. "Pe 6 decembrie, chiarde Moş Nicolae, iubitul meu şi băieţii de la Simplu vor lansa la«Happy Hour» cel mai recent clip, aşa că voi sărbători alături deel, vom fi împreună aproape toată ziua. Este un moment importantpentru el, aşa că vreau să-i fiu alături. Oricum, clipul pe caretocmai l-au terminat este cel mai frumos cadou de Moş Nicolaepentru el", a declarat pentru MEDIAFAX Magda Pălimariu.

Totodată, vedeta spune că ea a primit deja un cadou de MoşNicolae, dar este convinsă că va mai primi daruri în cizme înnoaptea de duminică spre luni. "La mine, Moş Nicolae a venit un picmai devreme şi mi-a adus un telefon pe care care mi-l doream foartemult. Însă sunt sigură că nu mă va uita nici în noaptea de duminicăspre luni, aşa că o să am cizmele pregătite! Pentru mine e osărbătoare importantă, încă de mică eu şi sora mea ne lăsamghetuţele curate la geam şi dimineaţa găseam dulciuri sau jucăriiîn ele. E o tradiţie cu care părinţii noştri ne-au învăţat, aşa căşi noi o respectăm, la rândul nostru".

La rândul său, Magda Pălimariu îi va oferi daruri uneinepoate a iubitului său, Ionuţ: "Copii nu avem, însă Ionuţ, iubitulmeu, are o nepoţică de trei săptămâni, aşa că vom merge cusiguranţă şi la ea şi-i vom duce daruri. Nu va înţelege eamare lucru, dar noi suntem foarte nerăbdători să-i facemsurprize!".

La rândul său, Paula Chirilă, vedetă a emisiunii "Landof Jokes" de la Pro TV, a declarat pentru MEDIAFAX că va petrecesărbătoarea de Moş Nicolae în familie, ca în fiecare an,mai ales că acum familia ei s-a mărit cu un copilaş. "Ne bucurăm cuatât mai mult de prezenţa Carlei. Sigur că ne vom pune în ciuboţelemici cadouri, care să anticipeze marile cadouri de Crăciun", spunePaula Chirilă.

Ea a precizat că nu îşi doreşte lucruri materiale, ci "mai multeclipe frumoase alături de Carla". "Nu-mi doresc lucruri materiale,sunt atât de tare împlinită sufleteşte încât nu mă pot gândi laele", a mai spus Paula Chirilă. În schimb, vedeta i-a luat darurifetiţei sale: "Fetiţa noastră încă nu e la vârsta la care săînţeleagă lucrurile astea, însă i-am luat multe jucării pe care osă le împart: unele, de Moş Nicolae, altele, de Crăciun".

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii "Meteo" de la ProTV, a declarat pentru MEDIAFAX că primul lucru pe care îl va facede Moş Nicolae va fi o evaluare a faptelor sale. "O să legăsesc cu greu pe cele bune şi o să mă înspăimânt de câte prostiiam făcut în anul 2010, aşa că voi aştepta cu sufletul la gură săprimesc o ditamai nuiaua. Am să-l rog însă pe Moşu', de fapt,Sfântul Nicolae, căci el e Moşu', să fie îngăduitor cu cei dinfamilia mea şi să le bucure sărbătoarea cu bunătăţi dulci, şipoate, dacă va crede de cuviinţă, şi o mică jucărie pentru fetelemele", spune Florin Busuioc.

Totodată, Florin Busuioc spune că se va folosi deaceastă sărbătoare ca să împartă "mici cadouri". "SfântulNicolae, pe la anul 300, zice-se în legendă că a ajutat trei fetefoarte sărace. Pentru ca ele să poată să se căsătorească, el atrecut în fiecare an, cam pe la vremea asta, 6 decembrie adică, şile-a lăsat, fără să fie văzut, câte o pungă plină cu galbeni.Astfel, fetele au avut zestre şi o viaţă frumoasă mai apoi. Faptalui nu s-a oprit aici. Mai apoi, a împărţit toată averea luioamenilor sărmani şi a construit o mănăstire unde s-a retras pânăla sfârşitul vieţii. Eu nefiind atât de virtuos şi-atât de puternicprecum Sfântul Nicolae, am să mă folosesc de acest minunat prilejde sărbătoare ca să împart acele mici cadouri (neformale şi siguraşteptate) care să aducă zâmbete largi de mulţumire", a mai spusFlorin Busuioc.

Pe de altă parte, Cătălin Radu Tănase, corespondent alŞtirilor Pro TV, a declarat pentru MEDIAFAX că îşi doreşte ca MoşNicolae să-i aducă linişte. "Am poate, mai mult nevoie caniciodată, să mă împac cu mine însumi şi cu multele probleme pecare le-am lăsat să treneze şi cu altele pe care nu le-am pututrezolva. Ce mare diferenţă este între ce îşi doresc oamenii mari dela Moş şi ceea ce ne doream atunci când eram copii. Câteodată,parcă e şi complicat să fii adult... îţi pierzi inocenţa", spuneCătălin Radu Tănase.

Totodată, Cătălin Radu Tănase spune că fetiţa lui,Carina, va primi de Moş Nicolae multe dulciuri. "PentruCarina, Moşul o să pună în cizmuliţe dulciuri, că eu parcă aşa ştiucă e obiceiul... şi s-ar mai putea să îi aducă şi o nuieluşă,legată cu o fundiţă, aşa, în glumă...", a mai spus Cătălin RaduTănase.

Recent învingător al trofeului "Dansez pentru tine", împreună cupartenera lui de dans, Ella, Octavian Strunilă a declaratpentru MEDIAFAX că îşi va petrece sărbătoarea de Moş Nicolae înfamilie, alături de soţia lui, Oana, şi de fetiţa lor,Eca. "O să fie primul Moş Nicolae pentru ea. Anul trecutera prea mică pentru a înţelege cum stă treaba cu Moş Nicolae, dar,anul acesta, sunt convins că va fi tare bucuroasă", spune OctavianStrunilă. El a precizat că îşi doreşte ca Moş Nicolae să aducăzăpadă, de care să se bucure fetiţa lui, Eca.

"Ultimul cadou pe care i l-am făcut Ecăi a fost uncâine, un ciobănesc de Berna, iar ultimul cadou luat căţelului afost o cuşcă. Acum cred că o să iau o pernă electrică pentru căţelşi ceva spectaculos pentru Eca. Nu ştiu încă ce va fi, dar trebuiesă fie ceva mult mai deosebit decât această «jucărie» umană pentrua-i atrage atenţia", a mai spus Octavian Strunilă.

În familie va petrece de Moş Nicolae şi vedeta Pro TV PavelBartoş. "O să încercăm să profităm mai mult de Ajunul deMoş Nicolae pentru că pe 6 decembrie e multă muncă. Tati i-a trimisdeja un e-mail Moşului să vină pe 5, duminica, pentru a se puteabucura de această sărbătoare în familie", a declaratpentru MEDIAFAX Pavel Bartoş.

El precizează că se bucură de obicei când primesc daruri soţiaşi fetiţele lui. "Bucuriile nu sunt la mine, eu mă bucur când ceidin jurul meu primesc, în special soţia şi fetiţele mele. Bine,sper să nu fiu în situaţia în care mie să-mi aducă numai onuieluşă...", spune Pavel Bartoş, precizând că nu el ia daruri, cidoar le direcţionează pe cele trimise de Moş Nicolae. "Eu doar potsă-l direcţionez, să-i dau sfaturi, de aceea i-am şi trimisîmpreună cu fetele vreo 12 scrisori, cu rugăminţi pe categorii: cee imperios necesar, ce se mai poate, dacă mai sunt bani, dacă nu sesupără şi la fiecare avem cel puţin cinci lucruri cerute defiecare", mai spune Pavel Bartoş.

(Material de Madalina Cerban,madalina.cerban@mediafax.ro)

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici